Showing 181–200 of 4795

Q181.When working with formulas in Excel, how can you see the intermediate results of a calculation before the final answer is displayed:

Easy
A Evaluate on formula bar
B Shown on formula bar
C Middle of the formula
D Evaluation cannot be done in between the calculation
MS Excel PPSC 2023

Correct Answer: A

Q182.Which key do you press while clicking to select more than one file Or folder?

Easy
A ctrl
B Shift
C Alt
D None of these
MS Word Shortcut Keys PPSC 2023

Correct Answer: A

Q183.The group of cells in MS Excel is known as:

Easy
A set
B List
C Range
D None of these
MS Excel PPSC 2023

Correct Answer: C

Q184.Which one of the followin is input device:

Easy
A Printer
B Scanner
C Monitor
D Speaker
Computer Basics PPSC 2023

Correct Answer: B

Q185.Recently deleted files are stored in

Easy
A Task bar
B Recycle Bin
C Desktop
D None of these
General MCQs PPSC 2023

Correct Answer: B

Q186.Along Computer works on the supply of:

Easy
A Continous electrical pulses
B Electrical pulses but not continous
C Magnetic strength
D None of these
General MCQs PPSC 2023

Correct Answer: A

Q187.We can open the MS word file by typing ___in the run dialogue box.

Easy
A Winword.exe
B word.docx
C word.exe
D None of these
MS Word PPSC 2023

Correct Answer: A

Q188.How muny different positions can you set for drop cap in MS Word:

Easy
A 1
B 2
C 3
D 4
MS Word PPSC 2023

Correct Answer: B

Q189.The title of page of Microsoft Word document is called:

Easy
A Start Page
B Cover page
C Front page
D None of these
MS Word PPSC 2023

Correct Answer: B

Q190.What is the maximum angle you can rotate text within a cell in MS Excel

Easy
A 90
B 180
C 270
D 360
MS Excel PPSC 2023

Correct Answer: B

Q191.The least significant bit of the binary number, which Is equivalent to any decimal number , is

Easy
A 0
B 1
C 2
D 3
General MCQs PPSC 2023

Correct Answer: A

Q192.Which of the following is not essential component to perform a mall merge operation?

Easy
A main document
B merge field
C word field
D data field
MS Word PPSC 2023

Correct Answer: C

Q193.In which Microsoft office suite, it allow you to create visually engaging presentations:

Easy
A MS Word
B MS Power Point
C MS Excel
D None of these
MS Excel PPSC 2023

Correct Answer: B

Q194.Which Key is used for help in MS word:

Easy
A F1
B F3
C F5
D F7
MS Word PPSC 2023

Correct Answer: A

Q195.In MS Word Go to is part of :

Easy
A Locate
B Find
C Search
D Replace
MS Word PPSC 2023

Correct Answer: B

Q196.What is placed to the left of horizontal scroll bar:

Easy
A View buttons
B Indicators
C Split buttons
D Tab stop buttons
General MCQs PPSC 2023

Correct Answer: A

Q197.To view the left side of the page we use in a document in MS Word , which scroll bar should be utilized:

Easy
A Vertical Scroll Bar
B Left Margin Scroll Bar
C Vertical Scroll Bar
D None of these
MS Word PPSC 2023

Correct Answer: D

Q198.In MS Word . "Ctrl + Page Up" is used to:

Easy
A Moves the cursor one Page Up
B Moves the cursor one Line Up
C Moves the cursor one Screen Up
D Moves the cursor one Paragraph Up
MS Word PPSC 2023

Correct Answer: A

Q199.Which panes keeps specific rows or columns visible when you scroll in the worksheet.

Easy
A Split pane
B Freezing pane
C Filter pane
D None of these
General MCQs PPSC 2023

Correct Answer: B

Q200.Which of the following is an absolute cell reference?

Easy
A !A!1
B $A$1
C #a#1
D A1
General MCQs PPSC 2023

Correct Answer: B