Showing 181–200 of 1905

Q181.What is 12 × 14?

Easy
A 168
B 180
C 154
D 173
Basic Arithmetic PPSC 2024

Correct Answer: A

12 multiplied by 14 equals 168.

Q182.What is 13 × 15?

Easy
A 195
B 208
C 180
D 200
Basic Arithmetic PPSC 2024

Correct Answer: A

13 multiplied by 15 equals 195.

Q183.What is 14 × 16?

Easy
A 224
B 238
C 208
D 229
Basic Arithmetic PPSC 2024

Correct Answer: A

14 multiplied by 16 equals 224.

Q184.What is 24 ÷ 4?

Easy
A 6
B 7
C 5
D 10
Basic Arithmetic PPSC 2024

Correct Answer: A

24 divided by 4 equals 6.

Q185.What is 35 ÷ 5?

Easy
A 7
B 8
C 6
D 12
Basic Arithmetic PPSC 2024

Correct Answer: A

35 divided by 5 equals 7.

Q186.What is 48 ÷ 6?

Easy
A 8
B 9
C 7
D 14
Basic Arithmetic PPSC 2024

Correct Answer: A

48 divided by 6 equals 8.

Q187.What is 63 ÷ 7?

Easy
A 9
B 10
C 8
D 16
Basic Arithmetic PPSC 2024

Correct Answer: A

63 divided by 7 equals 9.

Q188.What is 80 ÷ 8?

Easy
A 10
B 11
C 9
D 18
Basic Arithmetic PPSC 2024

Correct Answer: A

80 divided by 8 equals 10.

Q189.What is 99 ÷ 9?

Easy
A 11
B 12
C 10
D 20
Basic Arithmetic PPSC 2024

Correct Answer: A

99 divided by 9 equals 11.

Q190.What is 120 ÷ 10?

Easy
A 12
B 13
C 11
D 22
Basic Arithmetic PPSC 2024

Correct Answer: A

120 divided by 10 equals 12.

Q191.What is 143 ÷ 11?

Easy
A 13
B 14
C 12
D 24
Basic Arithmetic PPSC 2024

Correct Answer: A

143 divided by 11 equals 13.

Q192.What is 168 ÷ 12?

Easy
A 14
B 15
C 13
D 26
Basic Arithmetic PPSC 2024

Correct Answer: A

168 divided by 12 equals 14.

Q193.What is 195 ÷ 13?

Easy
A 15
B 16
C 14
D 28
Basic Arithmetic PPSC 2024

Correct Answer: A

195 divided by 13 equals 15.

Q194.What is 15% of 220?

Easy
A 33
B 48
C 18
D 43
Percentage, Ratio & Average PPSC 2024

Correct Answer: A

15% of 220 is 33.

Q195.What is 20% of 240?

Easy
A 48
B 68
C 28
D 58
Percentage, Ratio & Average PPSC 2024

Correct Answer: A

20% of 240 is 48.

Q196.What is 25% of 260?

Easy
A 65
B 90
C 40
D 75
Percentage, Ratio & Average PPSC 2024

Correct Answer: A

25% of 260 is 65.

Q197.What is 30% of 280?

Easy
A 84
B 114
C 54
D 94
Percentage, Ratio & Average PPSC 2024

Correct Answer: A

30% of 280 is 84.

Q198.What is 35% of 300?

Easy
A 105
B 140
C 70
D 115
Percentage, Ratio & Average PPSC 2024

Correct Answer: A

35% of 300 is 105.

Q199.What is 40% of 320?

Easy
A 128
B 168
C 88
D 138
Percentage, Ratio & Average PPSC 2024

Correct Answer: A

40% of 320 is 128.

Q200.What is 45% of 340?

Easy
A 153
B 198
C 108
D 163
Percentage, Ratio & Average PPSC 2024

Correct Answer: A

45% of 340 is 153.