Showing 2061–2080 of 2791

Q2061.Autopsy is taking organ from______

Easy
A Living
B Dead
C Inebriety
D None of these
Sentence & Error Correction PPSC 2022

Correct Answer: B

Autopsy is taking organ fromDead.

Q2062.I am sick _______this idle life .

Easy
A of
B off
C from
D None of these
Sentence & Error Correction PPSC 2022

Correct Answer: A

I am sick ofthis idle life..

Q2063.No body _____ you could be selfish .

Easy
A But
B Only
C From
D None of these
Sentence & Error Correction PPSC 2022

Correct Answer: A

No body But you could be selfish..

Q2064.He tames animals because he _____

Easy
A is fond of them
B hates them
C seldom loves them
D None of these
Sentence & Error Correction PPSC 2022

Correct Answer: A

He tames animals because he is fond of them.

Q2065.The synonym of Feasible is .

Easy
A Misplacedo
B Undue
C Practicable
D None of these
Vocabulary PPSC 2022

Correct Answer: C

Practicable is the synonym because it expresses the same or closest meaning.

Q2066.The synonym of useful is.

Easy
A Futile
B Practical
C Inept
D None of these
Vocabulary PPSC 2022

Correct Answer: B

Practical is the synonym because it expresses the same or closest meaning.

Q2067.The synonym of Insolvent is ;

Easy
A Solid
B Bankrupt
C Secure
D None of these
Vocabulary PPSC 2022

Correct Answer: B

Bankrupt is the synonym because it expresses the same or closest meaning.

Q2068.Travelling from place to place is called _______.

Easy
A Journeying
B Itinerant
C Vacationing
D None of these
Sentence & Error Correction PPSC 2022

Correct Answer: B

Travelling from place to place is called Itinerant..

Q2069.The antonym of Dastard is ';

Easy
A Craven
B Hero
C Sneak
D None of these
Vocabulary PPSC 2022

Correct Answer: B

Hero is the antonym because it expresses the opposite meaning.

Q2070.The antonym of Abundant is.

Easy
A Plentiful
B Scarce
C Happily
D None of these
Vocabulary PPSC 2022

Correct Answer: B

Scarce is the antonym because it expresses the opposite meaning.

Q2071.Beloved to married man ______

Easy
A Monogamy
B Bigamy
C Polygamy
D paramour
Sentence & Error Correction PPSC 2022

Correct Answer: D

Beloved to married man paramour.

Q2072.Layout of handout defines ________.

Easy
A Handout master
B Handout slave
C Handout design
D None of these
Sentence & Error Correction PPSC 2022

Correct Answer: A

Layout of handout defines Handout master..

Q2073.Ethanol extracted from sugarcane can be used in _____ as an alternative fuel for cars .

Easy
A China
B Japan
C Brazil
D None of these
Sentence & Error Correction PPSC 2022

Correct Answer: C

Ethanol extracted from sugarcane can be used in Brazil as an alternative fuel for cars..

Q2074.Humans have_____ pairs of chromosomes

Easy
A 23
B 22
C 24
D None of these
Sentence & Error Correction PPSC 2022

Correct Answer: A

Humans have23 pairs of chromosomes.

Q2075.Blood is thicker than_____

Easy
A Milk
B Water
C Slime
D Honey
Sentence & Error Correction PPSC 2022

Correct Answer: B

Blood is thicker thanWater.

Q2076.The antonym of Courageous

Easy
A Timid
B Audacious
C Spirited
D None of these
Vocabulary PPSC 2022

Correct Answer: A

Timid is the antonym because it expresses the opposite meaning.

Q2077.The idiom "To bury the Hatchet" means

Easy
A To make a wrong decision
B To make peace
C To lose something important
D None of these
Idioms & Phrases PPSC 2022

Correct Answer: B

The idiom "To bury the Hatchet" means To make peace.

Q2078.The antonym of Dainty is

Easy
A Splendid
B Aggressive
C Vigorous
D None of these
Vocabulary PPSC 2022

Correct Answer: C

Vigorous is the antonym because it expresses the opposite meaning.

Q2079.Change voice The company has fired some workers

Easy
A Some workers have been fired by the company
B Some workers has been fired by the company
C Some workers has fired by the company
D None of these
Voice & Narration PPSC 2022

Correct Answer: A

Some workers have been fired by the company is the correct factual response to “Change voice The company has fired some workers”.

Q2080.Change voice By whom are these clothes needed

Easy
A Whom is need these clothes
B By whom needs these clothes
C Who needs these clothes
D None of these
Voice & Narration PPSC 2022

Correct Answer: C

Who needs these clothes is the correct factual response to “Change voice By whom are these clothes needed”.