Showing 2141–2160 of 2791

Q2141.He is___ worried about his car issue___he goes to the garage?

Easy
A so much/that
B so/-
C - the
D None of these
Sentence & Error Correction PPSC 2022

Correct Answer: A

He isso much/that worried about his car issue___he goes to the garage.

Q2142.Antonym of Gumption is?

Easy
A Apathy
B Nerve
C Initiative
D None of these
Vocabulary PPSC 2022

Correct Answer: A

Apathy is the antonym because it expresses the opposite meaning.

Q2143.The_____ we investigate the____ apparent that he was guilty?

Easy
A further/most
B farthest/more
C farthest/most
D None of these
Sentence & Error Correction PPSC 2022

Correct Answer: D

TheNone of these we investigate the____ apparent that he was guilty.

Q2144.Five people joined the job and seven_____?

Easy
A resigned
B have resigned
C resign
D None of these
Sentence & Error Correction PPSC 2022

Correct Answer: B

Five people joined the job and sevenhave resigned.

Q2145.Banjosa Lake is in____?

Easy
A AJK
B Punjab
C Sindh
D None of these
Sentence & Error Correction PPSC 2022

Correct Answer: A

Banjosa Lake is inAJK.

Q2146.Wall of Knowledge built in which city_____?

Easy
A Karachi
B Islamabad
C Lahore
D None of these
Sentence & Error Correction PPSC 2022

Correct Answer: A

Wall of Knowledge built in which cityKarachi.

Q2147.lee Kuan Yew reign lasted____?

Easy
A 29 years
B 28 years
C 31 years
D None of these
Sentence & Error Correction PPSC 2022

Correct Answer: C

Lee Kuan Yew reign lasted31 years.

Q2148.Big Ben is located in____?

Easy
A London
B Rome
C Paris
D None of these
Sentence & Error Correction PPSC 2022

Correct Answer: A

Big Ben is located in London.

Q2149.Khyber is a_____?

Easy
A Pass
B Largest stadium
C Famous building
D None of these
Sentence & Error Correction PPSC 2022

Correct Answer: A

Khyber is aPass.

Q2150.Thal desert is located in_____?

Easy
A Punjab
B Gilgit
C KPK
D None of these
Sentence & Error Correction PPSC 2022

Correct Answer: A

Thal desert is located in Punjab.

Q2151.Hemodialysis cleans_____?

Easy
A Blood
B Veins
C Nerves
D None of these
Sentence & Error Correction PPSC 2022

Correct Answer: A

Hemodialysis cleansBlood.

Q2152.The luminous body emits_____?

Easy
A Waves
B Light
C Energy
D None of these
Sentence & Error Correction PPSC 2022

Correct Answer: B

The luminous body emitsLight.

Q2153.Choose the antonym Deny_____?

Easy
A Veto
B Acknowledge
C Repudiate
D None of these
Vocabulary PPSC 2022

Correct Answer: B

Choose the antonym DenyAcknowledge.

Q2154.Choose the antonym Detest_____?

Easy
A Abominate
B Loathe
C Love
D None of these
Vocabulary PPSC 2022

Correct Answer: C

Choose the antonym DetestLove.

Q2155.I wish my father_____ alive today?

Easy
A is
B were
C was
D None of these
Sentence & Error Correction PPSC 2022

Correct Answer: B

I wish my fatherwere alive today.

Q2156.Conjunction joins____?

Easy
A Two Phases
B Two Clauses
C Two Sentences
D None of these
Prepositions & Conjunctions PPSC 2022

Correct Answer: B

Conjunction joinsTwo Clauses.

Q2157.It is useless to cry over_____?

Easy
A spilt milk
B spot milk
C served milk
D None of these
Sentence & Error Correction PPSC 2022

Correct Answer: A

It is useless to cry overspilt milk.

Q2158.Add fuel to the fire_____?

Easy
A create problem
B aggravate trouble
C calm down
D None of these
Sentence & Error Correction PPSC 2022

Correct Answer: B

Add fuel to the fireaggravate trouble.

Q2159.Amina is afraid ______spiders

Easy
A for
B to
C of
D None of these
Sentence & Error Correction PPSC 2022

Correct Answer: C

Amina is afraid ofspiders.

Q2160.My brother and friend_____me in my studies?

Easy
A Help
B Helps
C Helped
D None of these
Sentence & Error Correction PPSC 2022

Correct Answer: A

My brother and friendHelpme in my studies.