Showing 2261–2280 of 2791

Q2261.As _____ is ready to help me I have to do ______ by myself.

Easy
A someone/all
B Nobody /everything
C No one / all
D None of these
Sentence & Error Correction PPSC 2022

Correct Answer: B

As Nobody /everything is ready to help me I have to do ______ by myself..

Q2262.His work stand _______ to that of others .

Easy
A out
B over
C by
D None of these
Sentence & Error Correction PPSC 2022

Correct Answer: A

His work stand out to that of others..

Q2263.She burst _______ tears.

Easy
A to
B in
C with
D Into
Sentence & Error Correction PPSC 2022

Correct Answer: D

She burst Into tears..

Q2264.He is _______ M.A .

Easy
A a
B an
C of
D None of these
Sentence & Error Correction PPSC 2022

Correct Answer: B

He is an M.A..

Q2265.He is _______ worried about his car issue ____ he get to the garage .

Easy
A so much / that
B so/ -
C - / the
D None of these
Sentence & Error Correction PPSC 2022

Correct Answer: A

He is so much / that worried about his car issue ____ he get to the garage..

Q2266.He sat _____ the shadow of mango tree.

Easy
A on
B under
C onto
D None of these
Sentence & Error Correction PPSC 2022

Correct Answer: B

He sat under the shadow of mango tree..

Q2267.Lee kuan Yew reign lasted _________

Easy
A 28 years
B 29 years
C 31 years
D None of these
Sentence & Error Correction PPSC 2022

Correct Answer: C

Lee kuan Yew reign lasted 31 years.

Q2268.Anna Molka was a famous _______,

Easy
A Painter
B Dramatist
C Film maker
D None of these
Sentence & Error Correction PPSC 2022

Correct Answer: A

Anna Molka was a famous Painter,.

Q2269.Hagia Sofia is in _______.

Easy
A Spain
B Rome
C Turkey
D None of these
Sentence & Error Correction PPSC 2022

Correct Answer: C

Hagia Sofia is in Turkey..

Q2270.Buckingham palace is located in _____.

Easy
A United kingdom
B Berlin
C Moscow
D None of these
Sentence & Error Correction PPSC 2022

Correct Answer: A

Buckingham palace is located in United kingdom.

Q2271.The Empire State Building is located in _______

Easy
A paris
B New York
C London
D None of these
Sentence & Error Correction PPSC 2022

Correct Answer: B

The Empire State Building is located in New York.

Q2272.MS Access is used for ______

Easy
A Create web pages
B Tool development
C Data table
D None of these
Sentence & Error Correction PPSC 2022

Correct Answer: C

MS Access is used for Data table.

Q2273.Digital TV emits ____

Easy
A X rays
B Yrays
C Z rays
D None of these
Sentence & Error Correction PPSC 2022

Correct Answer: A

Digital TV emits X rays.

Q2274.Choose the synonym of Repercussion

Easy
A Recollection
B Remuneration
C Clever
D Reaction
Vocabulary PPSC 2022

Correct Answer: D

Reaction is the synonym because it expresses the same or closest meaning.

Q2275.Choose the synonym of Scintillating

Easy
A Smouldering
B Warming
C Glittering
D None of these
Vocabulary PPSC 2022

Correct Answer: C

Glittering is the synonym because it expresses the same or closest meaning.

Q2276.Mr. Ali teaches very well _____

Easy
A Didn't he
B Doesn't he
C Hadn't he
D None of these
Sentence & Error Correction PPSC 2022

Correct Answer: B

Mr. Ali teaches very well Doesn't he.

Q2277.I'm so weary _____ your complaints

Easy
A from
B about
C of
D None of these
Sentence & Error Correction PPSC 2022

Correct Answer: C

I'm so weary of your complaints.

Q2278.His only wish: wants to be CSP. Which punctuation mark is used in the sentence?

Easy
A Colon
B Comma
C Semi Colon
D None of these
General MCQs PPSC 2022

Correct Answer: A

Colon is the correct factual response to “His only wish: wants to be CSP. Which punctuation mark is used in the sentence”.

Q2279.She could not refrain _______ shedding tears

Easy
A to
B from
C by
D None of these
Sentence & Error Correction PPSC 2022

Correct Answer: B

She could not refrain from shedding tears.

Q2280.Whatever he does with an eye to the main chance.

Easy
A Noun
B Adverb
C Preposition
D None of these
Prepositions & Conjunctions PPSC 2022

Correct Answer: A

Noun is the correct factual response to “Whatever he does with an eye to the main chance.”.