Showing 2281–2300 of 2791

Q2281.J K Rolling is famous for _____.

Easy
A Avengers
B Harry Potter
C Fast and Furious
D None of these
Sentence & Error Correction PPSC 2022

Correct Answer: B

J K Rolling is famous for Harry Potter..

Q2282.Each one of _______ pencil

Easy
A Has
B were
C Was
D None of these
Sentence & Error Correction PPSC 2022

Correct Answer: A

Each one of Has pencil.

Q2283.Fill in the blank by appropriate word .while this incident come_____

Easy
A Round
B By
C About
D None of these
Sentence & Error Correction PPSC 2022

Correct Answer: C

Fill in the About by appropriate word.while this incident come_____.

Q2284.The synonym of prolong is :

Easy
A Extend
B Concise
C Pretend
D None of these
Vocabulary PPSC 2022

Correct Answer: A

Extend is the synonym because it expresses the same or closest meaning.

Q2285.There was much effort for little work . identify the parts of speech of quantitative subjective:

Easy
A Quantitative adjectives
B Qualitative adjective
C Subjective adjective
D None of these
Grammar PPSC 2022

Correct Answer: A

Quantitative adjectives is the correct factual response to “There was much effort for little work. identify the parts of speech of quantitative subjective:”.

Q2286.Quality of mangoes ______ good.

Easy
A Was
B Were
C Had
D None of these
Sentence & Error Correction PPSC 2022

Correct Answer: A

Quality of mangoes Was good..

Q2287.No lady _______ the committee.

Easy
A over
B into
C by
D in
Sentence & Error Correction PPSC 2022

Correct Answer: D

No lady in the committee..

Q2288.He not only read the book but also remembered what he read identify which part of speech is used in this sentence

Easy
A Adjective
B Conjuction
C Adverb
D None of these
Grammar PPSC 2022

Correct Answer: B

Conjuction is the correct factual response to “He not only read the book but also remembered what he read identify which part of speech is used in this sentence”.

Q2289.Monkey live ____ the tree.

Easy
A into
B by
C over
D on
Sentence & Error Correction PPSC 2022

Correct Answer: D

Monkey live on the tree..

Q2290.Syed Ahmad Shaheed Jihad movement against _____.

Easy
A Peshawar Ruler
B Sikh Ruler
C British Rule
D None of these
Sentence & Error Correction PPSC 2022

Correct Answer: B

Syed Ahmad Shaheed Jihad movement against Sikh Ruler..

Q2291.Oil is to seed butter is to ___________

Easy
A Milk
B Cow
C Goat
D None of these
Sentence & Error Correction PPSC 2022

Correct Answer: A

Oil is to seed butter is to Milk.

Q2292.Fill in the blank by appropriate word While this incident come______

Easy
A Round
B By
C About
D None of these
Sentence & Error Correction PPSC 2022

Correct Answer: C

Fill in the About by appropriate word While this incident come______.

Q2293.The synonym of Prolong is:

Easy
A Extend
B Concise
C Pretend
D None of these
Vocabulary PPSC 2022

Correct Answer: A

Extend is the synonym because it expresses the same or closest meaning.

Q2294.There was much effort for little work .Identify parts of speech of quantitative subjective :

Easy
A Quantitative adjective
B Qualitative adjective
C Subjective adjective
D None of these
Grammar PPSC 2022

Correct Answer: B

Qualitative adjective is the correct factual response to “There was much effort for little work.Identify parts of speech of quantitative subjective :”.

Q2295.No lady ________ the committe .

Easy
A over
B into
C by
D in
Sentence & Error Correction PPSC 2022

Correct Answer: D

No lady in the committe..

Q2296.Each one of _________ pencil .

Easy
A Has
B were
C Was
D NOne of these
Sentence & Error Correction PPSC 2022

Correct Answer: A

Each one of Has pencil..

Q2297.He not only read the book but also remembered what he read , Identify which part of speech is used in this sentence .

Easy
A Adjective
B Conjunction
C Adverb
D None of these
Prepositions & Conjunctions PPSC 2022

Correct Answer: B

Conjunction is the correct factual response to “He not only read the book but also remembered what he read, Identify which part of speech is used in this sentence.”.

Q2298.Monkey live _______________ the tree

Easy
A into
B by
C over
D on
Sentence & Error Correction PPSC 2022

Correct Answer: D

Monkey live on the tree.

Q2299.Syed Ahmad Khan Shaheed jihad movement against____________

Easy
A Peshawar Ruler
B Sikh Ruler
C British Ruler
D None of these
Sentence & Error Correction PPSC 2022

Correct Answer: B

Syed Ahmad Khan Shaheed jihad movement againstSikh Ruler.

Q2300.Choose the best synonym of: TRIFLE

Easy
A Average
B Trivial
C Usual
D Timely
Vocabulary PPSC 2022

Correct Answer: B

Trivial is the synonym because it expresses the same or closest meaning.