Showing 2521–2540 of 5927

Q2521.Come what may-------- I shall stay here till the end .

Easy
A Comma
B Full stop
C Semi Colon
D None of these
General MCQs PPSC 2025

Correct Answer: A

Q2522.He wanted to leave--------- he stayed until the end.

Easy
A so
B Or
C But
D None of these
General MCQs PPSC 2025

Correct Answer: C

Q2523.Which of the following is regular verb?

Easy
A Crawl
B ate
C went
D ran
General MCQs PPSC 2025

Correct Answer: A

Q2524.Passive voice:

Easy
A Your responsibility will have been realized by you by them.
B Your responsibility will have been realized by them
C Your responsibility will have been realized by you
D None of these
General MCQs PPSC 2025

Correct Answer: A

Q2525.On thin ice means :

Easy
A On safe situation
B On risky situation
C On danger zone
D None of these
General MCQs PPSC 2025

Correct Answer: B

Q2526.In the URL . org extension indicate:

Easy
A Organization
B Building
C Wide Area
D None of these
General MCQs PPSC 2025

Correct Answer: A

Q2527.If y = (x +1) (x + 6 ) then it will intercept y axis how many times?

Easy
A once
B second
C Third
D Fourth
General MCQs PPSC 2025

Correct Answer: A

Q2528.6 : ? : 60 : 120 :

Easy
A 13
B 12
C 11
D 10
General MCQs PPSC 2025

Correct Answer: B

Q2529.Ameen ul ummat is the title of ?

Easy
A Abu Ubaida Bin al Jirrah
B Waleed bin khalid
C Zaid bin Haris
D None of these
General MCQs PPSC 2025

Correct Answer: A

Q2530.Who is the founder of Ummayad Dynasty ?

Easy
A Mawia Bin Abu Sufyan
B Zaid bin Haris
C Abu Ubaida
D None of these
General MCQs PPSC 2025

Correct Answer: A

Q2531.Which conquest led by Saad Bin Abbi Waqas?

Easy
A Eygpt
B Syria
C Iraq
D None of these
General MCQs PPSC 2025

Correct Answer: B

Q2532.Battle of Hunnain Expanded Muslim influence on which side of Arabia ?

Easy
A Eastern
B Western
C Northern
D Southern
General MCQs PPSC 2025

Correct Answer: B

Q2533.Great wall of Sindh is ?

Easy
A Rani Kot fort
B Chakwal Fort
C Both
D None of these
General MCQs PPSC 2025

Correct Answer: A

Q2534.Karachi Chamman Quetta Highway is known as ?

Easy
A N20
B N25
C N30
D N35
Transport & Communication PPSC 2025

Correct Answer: B

Q2535.Neelan Jhelum Hydro project is in ?

Easy
A Muzzafarabad
B Muzzafargarh
C Islamabad
D Lahore
General MCQs PPSC 2025

Correct Answer: A

Q2536.Pak- China border agreement was held in the year?

Easy
A 1960
B 1961
C 1962
D 1963
International Treaties & Agreements PPSC 2025

Correct Answer: D

Q2537.Operation Gibraltar was held in the year?

Easy
A 1965
B 1970
C 1975
D 1980
General MCQs PPSC 2025

Correct Answer: A

Q2538.Rockies Mountain is in :

Easy
A South America
B North America
C Africa
D Asia
General MCQs PPSC 2025

Correct Answer: B

Q2539.Which of the following is called the land of thousand lakes?

Easy
A Iceland
B Ireland
C Finland
D None of these
General MCQs PPSC 2025

Correct Answer: C

Q2540.Sour range is famous for?

Easy
A Gold
B Copper
C Coal
D None of these
General MCQs PPSC 2025

Correct Answer: C