Showing 2621–2640 of 5927

Q2621.Who is called the Ambassador of Hindu Muslim Unity ?

Easy
A Quid-e-Azam
B Allama Iqbal
C Sir Syed Ahmad Khan
D None of these
General MCQs PPSC 2025

Correct Answer: A

Q2622.In which year congress ministries resigned?

Easy
A 1937
B 1938
C 1939
D 1940
General MCQs PPSC 2025

Correct Answer: C

Q2623.Kargil issue was happened in which year?

Easy
A 1999
B 1998
C 1997
D 1996
General MCQs PPSC 2025

Correct Answer: A

Q2624.The Kalash people live in which region ?

Easy
A Swat
B Chitral
C Hunza
D None of these
General MCQs PPSC 2025

Correct Answer: B

Q2625.Capital of Brazil is.

Easy
A Geneva
B Oslo
C Brasilia
D None of these
Countries, Capitals & Currencies PPSC 2025

Correct Answer: C

Q2626.Who is the founder of modern Indonesia?

Easy
A San yat seen
B Ahmad Sekarno
C Martin Luther
D None of these
General MCQs PPSC 2025

Correct Answer: B

Q2627.Which mountain separate Asia from Europe ?

Easy
A Ural mountain
B Sinai mountain
C Rockie mountain
D None of these
General MCQs PPSC 2025

Correct Answer: A

Q2628.Which is known as roof of the world ?

Easy
A Pamir
B Tibet
C Alaska
D None of these
General MCQs PPSC 2025

Correct Answer: B

Q2629.When Iran partially signed NPT?

Easy
A 1965
B 1966
C 1967
D 1968
General MCQs PPSC 2025

Correct Answer: D

Q2630.Who was Shane Warn?

Easy
A Australian Cricketer
B Linguist
C Writer
D None of these
Sports GK PPSC 2025

Correct Answer: A

Q2631.Spooling is commonly used with?

Easy
A Laser printers
B Ink jet printers
C Network printers
D None of these
General MCQs PPSC 2025

Correct Answer: C

Q2632.Which one is Mail protocol?

Easy
A SMP
B SMTP
C URL
D IP
General MCQs PPSC 2025

Correct Answer: B

Q2633.We are not in line. In this sentence we are not is a?

Easy
A Label
B Question Tag
C Merge
D None of these
General MCQs PPSC 2025

Correct Answer: B

Q2634.Dear friend------- I need your help.

Easy
A Full stop
B Comma
C Semi Colon
D None of these
General MCQs PPSC 2025

Correct Answer: B

Q2635.Name of force between two masses ?

Easy
A Gravitational force
B Radiation force
C Both
D None of these
General MCQs PPSC 2025

Correct Answer: A

Q2636.Which property remain same in space?

Easy
A The Mass
B The Gas
C Both
D None of these
General MCQs PPSC 2025

Correct Answer: A

Q2637.First Radio device was discovered by?

Easy
A Marconi
B Gullileo
C Jabar bin Hayan
D None of these
International Organizations PPSC 2025

Correct Answer: A

Q2638.Climate change will be reduced upto ago?

Easy
A 1.5'C
B 2'C
C 3'C
D None of these
General MCQs PPSC 2025

Correct Answer: A

Q2639.Velometer is used to measure?

Easy
A Speed of Air
B Speed of Light
C Speed of Wind
D None of these
General MCQs PPSC 2025

Correct Answer: A

Q2640.Which source of energy production do not use turbines?

Easy
A Electrical
B Solar
C Both
D None of these
General MCQs PPSC 2025

Correct Answer: B