Showing 2661–2680 of 5927

Q2661.Highest peak of Africa?

Easy
A Kilimanjaro
B Atlas
C Mackinley
D None of these
World Records & Firsts PPSC 2025

Correct Answer: A

Q2662.Financial capital of the world?

Easy
A Washington
B New York
C Sydney
D California
Countries, Capitals & Currencies PPSC 2025

Correct Answer: B

Q2663.Which country has no borders with others?

Easy
A Canada
B China
C Cuba
D None of these
General MCQs PPSC 2025

Correct Answer: C

Q2664.Mount Sicily have which volcano?

Easy
A Mount Etna
B Mount Eden
C Mount Atlas
D None of these
General MCQs PPSC 2025

Correct Answer: A

Q2665.New name of RCD is?

Easy
A EPO
B ECO
C EEC
D None of these
General MCQs PPSC 2025

Correct Answer: B

Q2666.Russian Space agency name is?

Easy
A Roscosmos
B Carara
C Nasa
D None of these
International Organizations PPSC 2025

Correct Answer: A

Q2667.Father os modern sociology is ?

Easy
A Auguste Comte
B Jabar Bin Hayan
C AlKhawarzmi
D None of these
General MCQs PPSC 2025

Correct Answer: A

Q2668.Communist Manifesto written by?

Easy
A Raussou
B Karl Marks
C Ibne idrees
D None of these
General MCQs PPSC 2025

Correct Answer: B

Q2669.Turabian Manual is used for ?

Easy
A Research Citation
B Vlookup
C To search things
D None of these
General MCQs PPSC 2025

Correct Answer: A

Q2670.Which country lead humanoid robot?

Easy
A Canada
B China
C Italy
D USA
General MCQs PPSC 2025

Correct Answer: B

Q2671.Uber Cup relates to which game?

Easy
A Hockey
B Cricket
C Badminton
D Tennis
Sports GK PPSC 2025

Correct Answer: C

Q2672.What is called the "Mother of Mist"?

Easy
A Air Quality
B Rain
C Flood
D Earthquake
General MCQs PPSC 2025

Correct Answer: A

Q2673.How Talus Cone made?

Easy
A By rock fragmentation
B By rain
C By Flood
D None of these
General MCQs PPSC 2025

Correct Answer: A

Q2674.The biggest moon of Jupiter is?

Easy
A Ganymede
B Amalthea
C Europa
D None of these
General MCQs PPSC 2025

Correct Answer: A

Q2675.Analogue: Precipitous : Wise :

Easy
A Cautious: Intelligent
B Wise: Adhere
C Humble: Boastful
D None of these
General MCQs PPSC 2025

Correct Answer: A

Q2676.Who what is?

Easy
A Relative pronoun
B Noun
C Pronoun
D None of these
General MCQs PPSC 2025

Correct Answer: A

Q2677.Don't take his arguments--------heart?

Easy
A To
B For
C From
D In
General MCQs PPSC 2025

Correct Answer: A

Q2678.When Ummayad Dynasty ended?

Easy
A 750 CE
B 751 CE
C 752 CE
D 753 CE
General MCQs PPSC 2025

Correct Answer: A

Q2679.August Officers were formed in which viceroy's tenure ?

Easy
A Lord Baden Powell
B Lord Wallington
C Lord Minto
D Lord Linlithgow
General MCQs PPSC 2025

Correct Answer: D

Q2680.DGPR in PAF in Bunyan- al -Marsoos?

Easy
A Air Marshal (Retd) Shahid Akhtar Alvi
B Air Vice Marshal Aurangzeb
C Air Marshal Zaheer Ahmad Babar
D None of these
General MCQs PPSC 2025

Correct Answer: A