Showing 3461–3480 of 5927

Q3461.He said to Maria, "Let me help do my work":

Easy
A Let me help do my work
B i will help do yourwork
C i would help do your work
D He requested Maria to let her help in her work
General MCQs PMS 2025

Correct Answer: D

Q3462.Two independent clauses are separated by:

Easy
A Colon
B Semi Colon
C coma
D None of these
General MCQs PMS 2025

Correct Answer: B

Q3463.They attack on me. identify the mistake.

Easy
A The attack to me
B They attacked me
C They attacked on me
D None of these
General MCQs PMS 2025

Correct Answer: B

Q3464.Did she write a letter to her sister? Change Voice:

Easy
A are a letter being written by her to her sister?
B was a letter written by her to her sister?
C are a letter being writte by her to her sister?
D None of these
General MCQs PMS 2025

Correct Answer: B

Q3465.Diva: Opera ::

Easy
A Thespian: Play
B Score: Sport
C Help:Need
D None of these
International Organizations PMS 2025

Correct Answer: A

Q3466.Why USA President threatened to control Panama Canal?

Easy
A Money
B Forcing others
C China interest
D None of these
World Politics & Government PMS 2025

Correct Answer: C

Q3467.Imam Tirmazi died in which year?

Easy
A 279AH
B 380AH
C 400AH
D None of these
General MCQs PMS 2025

Correct Answer: A

Q3468.Such kind of Hadees in which no rawi is missed is called ?

Easy
A Mutawatar
B Sahih
C Ghareeb
D None of these
General MCQs PMS 2025

Correct Answer: A

Q3469.Ahmad bin Shoaib wrote which book:

Easy
A Sahi Bukhari
B Sahi Muslim
C Alkafi
D Al nisai
Books, Authors & Literature PMS 2025

Correct Answer: D

Q3470.Real name of najashi was?

Easy
A Abraha
B Asmaha
C Abrama
D None of these
General MCQs PMS 2025

Correct Answer: B

Q3471.biggest amal for momin Iman Nama on the day of judgement is:

Easy
A Ibadat
B Husan e Ikhlaq
C Hajj
D None of these
Important Dates & Events PMS 2025

Correct Answer: B

Q3472.Annulment of Bengal in which year:

Easy
A 1911
B 1922
C 1912
D None of these
General MCQs PMS 2025

Correct Answer: A

Q3473.Akbar introduced which deen:

Easy
A Deen e Ilahi
B Deen e Akbari
C both
D None of these
General MCQs PMS 2025

Correct Answer: A

Q3474.Silk letter movement started by:

Easy
A Shah wali ullah
B Muhammadan Brothers
C Obaidullah
D None of these
General MCQs PMS 2025

Correct Answer: C

Q3475.Kernal Shair khan died in which war?

Easy
A Kargil war
B 1965 war
C War of Independence
D None of these
General MCQs PMS 2025

Correct Answer: A

Q3476.Taj Mehal Aghra is in which state of India:

Easy
A Uttar pardesh
B Punjab
C ANDHRA PARDESH
D None of these
General MCQs PMS 2025

Correct Answer: A

Q3477.Largest Uranium producing country;

Easy
A Vietnam
B Kargyzystan
C Kazakhstan
D None of these
World Records & Firsts PMS 2025

Correct Answer: C

Q3478.Allam Iqbal wrote a book on which subject along with poetry:

Easy
A Philosophy
B Economics
C Business
D None of these
International Organizations PMS 2025

Correct Answer: B

Q3479.Bretton woods system is about,

Easy
A International Monetary System
B International Funds System
C both
D None of these
General MCQs PMS 2025

Correct Answer: A

Q3480.Social values of Pakhtuns is known as:

Easy
A Pashtunwali
B Balochi
C Khanishwali
D None of these
General MCQs PMS 2025

Correct Answer: A