Showing 3521–3540 of 5927

Q3521.In soft Drinks, solvent used is:

Easy
A Water
B Alchohol
C Syrup
D All of these
General MCQs PPSC 2025

Correct Answer: A

Q3522.What will be the punishment if whistle blowers give false information:

Easy
A fine
B imprisonment
C both
D None of These
General MCQs PPSC 2025

Correct Answer: C

Q3523.Investigation officer write daily investigation in dairy how:

Easy
A Subah say sham ki routine likhy ga
B Main Points of Day life
C Main points of search only
D any of the above
Important Dates & Events PPSC 2025

Correct Answer: A

Q3524.Function of pera:

Easy
A make rule which will align with other ruled act
B Act according to his wish
C Act according to the public demand
D None of these
General MCQs PPSC 2025

Correct Answer: A

Q3525.Who is Kitanji brown Jackson:

Easy
A US black chief justice
B UK prime Minister
C UNO parliament member
D None of these
World Politics & Government PPSC 2025

Correct Answer: A

Q3526.Attack on Donald trump in which state?

Easy
A Pennsylvania
B California
C New Jersey
D None of these
General MCQs PPSC 2025

Correct Answer: A

Q3527.Tiananmen Square is in which country?

Easy
A Taiwan
B China
C Canada
D Japan
General MCQs PPSC 2025

Correct Answer: B

Q3528.K2 stand for?

Easy
A Kangchenjunga
B Lhotse
C Karakorum 2
D None of these
General MCQs PPSC 2025

Correct Answer: C

Q3529.Diamer Bhasha Dam is constructed on which river?

Easy
A Kabul River
B Jhelum River
C Indus River
D Chenab River
General MCQs PPSC 2025

Correct Answer: C

Q3530.Greenwich is in which city?

Easy
A London
B Paris
C Tokyo
D Vienna
General MCQs PPSC 2025

Correct Answer: A

Q3531.Who is the founder of ENIAC?

Easy
A John Mauchly
B j. Eckert
C Both
D None of these
General MCQs PPSC 2025

Correct Answer: C

Q3532.A Type of non- impact printers, who print head has many tinny nozzles that spray ink on the paper is called:

Easy
A 3D printers
B Inkjet printers
C Laser printers
D Thermal printers
General MCQs PPSC 2025

Correct Answer: B

Q3533.The arrangement of words in a sentence is called:

Easy
A Arrangement
B Syntax
C Font
D All of these
General MCQs PPSC 2025

Correct Answer: B

Q3534.{) is called?

Easy
A Spacing
B Highlighting
C Parenthesis
D None of these
General MCQs PPSC 2025

Correct Answer: C

Q3535.Artificial Intelligence is called which generation of computing?

Easy
A 5th Generation
B 6th Generation
C 7th Generation
D 8th Generation
General MCQs PPSC 2025

Correct Answer: A

Q3536.Which flu affects birds?

Easy
A H5N1 (INFLUENZA)
B INFLUENZA A
C INFLUENZA B
D All of these
General MCQs PPSC 2025

Correct Answer: A

Q3537.Which sign used with word Alas:

Easy
A ?
B !
C .
D :
General MCQs PPSC 2025

Correct Answer: B

Q3538.If ABCD is a square where A(2,3), B(6,7), C(10,1), then D=?:

Easy
A (6,3)
B (-6,-3)
C (6,-3)
D (6,5)
General MCQs PPSC 2025

Correct Answer: C

Q3539.Which country President has signed a bill that has granted lifetime immunity to former presidents:

Easy
A Russia
B China
C Japan
D UK
World Politics & Government PPSC 2025

Correct Answer: A

Q3540.Who took the Kashmir issue to the UNO?

Easy
A Gandhi
B Jawaharlal Nehru
C Lal bahadur
D Quid e Azam
General MCQs PPSC 2025

Correct Answer: B