Showing 3581–3600 of 5927

Q3581.Which of the following is not a command in Insert tab?

Easy
A Style
B Page
C Table
D Link
General MCQs PPSC 2022

Correct Answer: A

Style is not a command in Insert tab.

Q3582.Which of the following can be chan ged using the Page layout tab?

Easy
A Arrange
B Theme
C Page Setup
D All of the above
General MCQs PPSC 2022

Correct Answer: D

All of the above is the correct factual response to “Which of the following can be chan ged using the Page layout tab”.

Q3583.Which of the following tab is used to add the document citation?

Easy
A Insert
B Home
C References
D Page Layout
General MCQs PPSC 2022

Correct Answer: C

References is used to add the document citation.

Q3584.How many commands are present in the Reference tab?

Easy
A 5
B 4
C 6
D 7
General MCQs PPSC 2022

Correct Answer: C

The correct number of commands are present in the Reference tab is 6.

Q3585.Which toolbar provides various options different master views?

Easy
A Common tasks toolbar
B Standard toolbar
C Formatting toolbar
D Drawing toolbar
General MCQs PPSC 2022

Correct Answer: A

Common tasks toolbar is the correct factual response to “Which toolbar provides various options different master views”.

Q3586.Which of these sections does a slide la NOT have?

Easy
A Animations
B Lists
C Charts
D Titles
General MCQs PPSC 2022

Correct Answer: A

Animations is the correct factual response to “Which of these sections does a slide la NOT have”.

Q3587.To insert slide numbers?

Easy
A Insert a text box and select insert >> Page Number
B Insert a textbox and select insert >> Page Number
C Choose Insert >> Slide Number
D Insert a new text box and select Insert >> slide Number
General MCQs PPSC 2022

Correct Answer: C

Choose Insert >> Slide Number is the correct factual response to “To insert slide numbers”.

Q3588.The web page code is written using

Easy
A Perl
B Hypertext markup language
C Winzip
D URL
General MCQs PPSC 2022

Correct Answer: B

Hypertext markup language is the correct factual response to “The web page code is written using”.

Q3589.The use of physical punishment for class management is called ?

Easy
A Corporal punishment
B Extinction technique
C Satiation technique
D Time out technique
General MCQs PPSC 2022

Correct Answer: A

The use of physical punishment for class management is called Corporal punishment.

Q3590.Instructions are written in machine language as?

Easy
A Binary Code
B English Code
C Link Code
D Ne. Monics
General MCQs PPSC 2022

Correct Answer: A

Binary Code is the correct factual response to “Instructions are written in machine language as”.

Q3591.How many characters in ASCII 8-bit code can represent?

Easy
A 390 characters
B 1000 characters
C 156 characters
D 256 characters
General MCQs PPSC 2022

Correct Answer: D

The correct number of characters in ASCII 8-bit code can represent is 256 characters.

Q3592.x(yz) - (xy)z is a representation of the?

Easy
A distributive law
B associative law
C multiplicative law
D addition law
General MCQs PPSC 2022

Correct Answer: B

Associative law is the correct factual response to “x(yz) - (xy)z is a representation of the”.

Q3593.Is it necessary for an algorithm to solve a problem with an infinite number of steps?

Easy
A Yes
B No
C Error
D None of these
General MCQs PPSC 2022

Correct Answer: B

No is the correct factual response to “Is it necessary for an algorithm to solve a problem with an infinite number of steps”.

Q3594.Arithmetic Operations are performed by?

Easy
A AU
B LU
C ALU
D CU
General MCQs PPSC 2022

Correct Answer: C

Arithmetic Operations are performed by ALU.

Q3595.Which of the following is the highest speed slot?

Easy
A AGP
B ISA
C AGC
D PCI
World Records & Firsts PPSC 2022

Correct Answer: A

AGP is the highest speed slot.

Q3596.Barcode reader is a/an device?

Easy
A Input
B Output
C Display
D Storage
General MCQs PPSC 2022

Correct Answer: A

Input is the correct factual response to “Barcode reader is a/an device”.

Q3597.A common technique to help people begin the creative process is?

Easy
A Brain storming
B Calculations
C Thoroughness
D Mental shortcuts
General MCQs PPSC 2022

Correct Answer: A

A common technique to help people begin the creative process is Brain storming.

Q3598.Braille education system was introduced by Braille for?

Easy
A Dump
B Blinds
C Handicap
D Labours
General MCQs PPSC 2022

Correct Answer: B

Braille education system was introduced by Blinds.

Q3599.The "Mount Ararat" is the highest mountain in?

Easy
A Turkey
B Japan
C Canada
D Syria
World Records & Firsts PPSC 2022

Correct Answer: A

Turkey is the correct factual response to “The "Mount Ararat" is the highest mountain in”.

Q3600.The founder of All India National Congress was?

Easy
A Retired Civil Servant
B Judge
C Congress member
D Congress member
General MCQs PPSC 2022

Correct Answer: B

The founder of All India National Congress was Judge.