Showing 401–420 of 4795

Q401.The keys used to lock the keyboard _____.

Easy
A Ctrl+tab
B Ctrl+Alt
C Windows logo +L
D Windows ????
MS Word Shortcut Keys PPSC 2020

Correct Answer: C

Q402.Which enables us to send the same letter to different persons?

Easy
A Macros
B Template
C Mail Merge
D None of these
General MCQs PPSC 2020

Correct Answer: C

Q403.What is called that person on whom a petition or originating application is served?

Easy
A Defendant
B Plaintiff
C Accused
D Respondent
General MCQs PPSC 2020

Correct Answer: D

Q404.Which of the following line spacing is invalid In MS Word?

Easy
A Multiple
B Double
C Triple
D Singte
MS Word PPSC 2020

Correct Answer: C

Q405.Hybrid Computers are:

Easy
A Analog Computers
B Digital Computers
C Analog and Digital Computers
D None of these
Computer Basics PPSC 2020

Correct Answer: C

Q406.You can activate a cell by:

Easy
A Pressing the tab key
B Clicking the cell
C Pressing an arrow key
D All of these
General MCQs PPSC 2020

Correct Answer: D

Q407.Portrait and Landscapes are:

Easy
A Page Orientation
B Page Size
C Page Layout
D None of these
Computer Networks PPSC 2020

Correct Answer: A

Q408.The orientation of page in MS Word can be changed from:

Easy
A Design Tab
B Layout Tab
C Insert Tab
D ViewTab
MS Word PPSC 2020

Correct Answer: B

Q409.Arfa Karim is famous owing to:

Easy
A Youngest Certified Apple Professional
B Youngest Certified Microsoft Professional
C Youngest Certified Amazon Professional
D Youngest Certified Windows Professional
General MCQs PPSC 2020

Correct Answer: B

Q410."Adobe flash "is an example of

Easy
A Spread sheet
B Multimedia software
C Utility software
D File Manager
General MCQs PPSC 2020

Correct Answer: B

Q411.Which area in an excel window allows entering values and formulas?

Easy
A Title bar
B Menu bar
C Formula bar
D Standard toolbar
MS Excel PPSC 2020

Correct Answer: C

Q412.In MS Word 2016 Cover page option is available in

Easy
A Home
B insert
C Design
D Layout
MS Word PPSC 2020

Correct Answer: B

Q413.In MS Excel 2016 =Now () is used

Easy
A To Show day name
B To show time only
C To show date only
D To show current date andtime
MS Excel PPSC 2020

Correct Answer: D

Q414.In MS Excel 2016, 'Conditional Formatting'. option is available in___ menu.

Easy
A insert
B Page Layout
C Formula
D Home
MS Excel PPSC 2020

Correct Answer: D

Q415.In MS Word 2016, which shortcut key is used 'to view a "Print Preview" of a document?

Easy
A ALT+ CTRL + P
B ALT+ CTRL+R
C ALT+ CTRL+1
D ALT+ SHIFT + P
MS Word PPSC 2020

Correct Answer: C

Q416.Mac is alan

Easy
A Utility program
B Device driver
C Image viewer
D Operating system
Computer Networks PPSC 2020

Correct Answer: D

Q417.Which part of computer used for transfer of data?

Easy
A Physical part
B Software parts
C Both a & b
D None of these
General MCQs PPSC 2020

Correct Answer: C

Q418.Which is used for web page and web address ?

Easy
A Search engine
B Software
C Both a & b
D None of these
Internet & Web PPSC 2020

Correct Answer: C

Q419.Golden Gate Bridge is in:

Easy
A Alaska
B San Francisco
C Florida
D None of these
General MCQs PPSC 2020

Correct Answer: B

Q420.Which software is used to access webpages?

Easy
A Websites
B Link
C Host
D Browser
Internet & Web PPSC 2020

Correct Answer: D