Showing 4181–4200 of 5927

Q4181.Godwin Austen is situated in which range

Easy
A Hindukush
B Himalayas
C Karakoram
D None of these
General MCQs PMS 2022

Correct Answer: C

Karakoram is the correct factual response to “Godwin Austen is situated in which range”.

Q4182.What is the energy formed due to waterfall

Easy
A Potential Energy
B Kinetic Energy
C Motion Energy
D Both A and B
General MCQs PMS 2022

Correct Answer: D

The energy formed due to waterfall is Both A and B.

Q4183.Select the pair which has the same relationship. PROMISE: FULFILL

Easy
A Contemporary:Historic
B Law :Enforce
C Pledge: Deny
D None of these
General MCQs PMS 2022

Correct Answer: B

Law :Enforce is the correct factual response to “Select the pair which has the same relationship. PROMISE: FULFILL”.

Q4184.Madness: Brain :: Paralysis

Easy
A Arms
B Body
C Nerves
D None of these
General MCQs PMS 2022

Correct Answer: C

Nerves is the correct factual response to “Madness: Brain :: Paralysis”.

Q4185.Indicate the type of sentence They are playing cricket.

Easy
A Present Indefinite
B Present Continuous
C Present Prefect
D None of these
Sports GK PMS 2022

Correct Answer: B

Present Continuous is the correct factual response to “Indicate the type of sentence They are playing cricket.”.

Q4186.Correct the following phrase. To fly at the face of

Easy
A foo fly at the face of
B to fly of the face of
C to fly in the face of
D None of these
General MCQs PMS 2022

Correct Answer: C

To fly in the face of is the correct factual response to “Correct the following phrase. To fly at the face of”.

Q4187.(well) I don't think I will be home before 6 pm. In this sentence well is

Easy
A Adverb
B Adjective
C Interjection
D None of these
General MCQs PMS 2022

Correct Answer: C

(well) I don't think I will be home before 6 pm. In this sentence well is Interjection.

Q4188.The hand has five fingers. In five is this sentence

Easy
A Noun
B Adverb
C Adjective
D None of these
General MCQs PMS 2022

Correct Answer: C

Adjective is the correct factual response to “The hand has five fingers. In five is this sentence”.

Q4189.She is absolutely incredible which mark is used in this sentence

Easy
A .
B !
C :
D None of these
General MCQs PMS 2022

Correct Answer: B

! is the correct factual response to “She is absolutely incredible which mark is used in this sentence”.

Q4190.What brought ....................this quarrel.

Easy
A about
B in
C round
D None of these
General MCQs PMS 2022

Correct Answer: A

About is the correct factual response to “What brought....................this quarrel.”.

Q4191.Ali earns rs 7500 in 2 weeks what will he earn in 2 days if he works 6 days a week

Easy
A 1300
B 1250
C 1200
D None of these
Important Dates & Events PMS 2022

Correct Answer: B

1250 is the correct factual response to “Ali earns rs 7500 in 2 weeks what will he earn in 2 days if he works 6 days a week”.

Q4192.The number of elements on power set {1,2,3} is

Easy
A 5
B 6
C 7
D 8
General MCQs PMS 2022

Correct Answer: D

The number of elements on power set {1,2,3} is 8.

Q4193.Who is the first Sikh senator belongs to KPK

Easy
A Lal Chand
B Gurdeep Singh
C Shunila Ruth
D None of these
General MCQs PMS 2022

Correct Answer: B

Gurdeep Singh is the correct factual response to “Who is the first Sikh senator belongs to KPK”.

Q4194.Which team won PSL 2019 in Karachi

Easy
A Karachi Kings
B Multan Sultans
C Quetta Gladiators
D None of these
General MCQs PMS 2022

Correct Answer: C

Quetta Gladiators is the correct factual response to “Which team won PSL 2019 in Karachi”.

Q4195.Who is current Chief Justice of Lahore High court

Easy
A Muhammad Qasim
B Qaisar Rasheed
C Muhammad Ameer Bhatti
D None of these
General MCQs PMS 2022

Correct Answer: C

Muhammad Ameer Bhatti is the correct factual response to “Who is current Chief Justice of Lahore High court”.

Q4196.Global warming possess threat to world is statement by

Easy
A United Nation
B Antonio Guterres
C Both A & B
D None of these
General MCQs PMS 2022

Correct Answer: C

Both A & B is the correct factual response to “Global warming possess threat to world is statement by”.

Q4197.Which country is most visited by tourists in the modern world

Easy
A US
B Italy
C France
D None of these
General MCQs PMS 2022

Correct Answer: C

France is the correct factual response to “Which country is most visited by tourists in the modern world”.

Q4198.When Switzerland got the status of neutral state

Easy
A 1800
B 1810
C 1815
D None of these
General MCQs PMS 2022

Correct Answer: C

1815 is the correct factual response to “When Switzerland got the status of neutral state”.

Q4199.The last ruler of Ottoman Empire was

Easy
A Abdul Majeed II
B Sultan Ahmad
C Sultan Mehmood
D None of these
General MCQs PMS 2022

Correct Answer: A

The last ruler of Ottoman Empire was Abdul Majeed II.

Q4200.In early period which endemic is called Black Death

Easy
A SARS
B Leprosy
C Plague
D None of these
General MCQs PMS 2022

Correct Answer: C

Plague is the correct factual response to “In early period which endemic is called Black Death”.