Showing 421–440 of 4795

Q421.Numeric Paid is in:

Easy
A Keyboard
B Joystick
C CPU
D None of thse
Computer Basics PPSC 2020

Correct Answer: A

Q422.Which key is used to Select whole document.

Easy
A Ctrl+A
B Ctrl+Y
C Ctrl+C
D None of these
MS Word Shortcut Keys PPSC 2020

Correct Answer: A

Q423.Which key is used to align the text to center.

Easy
A Ctrl+U
B Ctrl+E
C Ctrl+K
D None of these
MS Word Shortcut Keys PPSC 2020

Correct Answer: B

Q424.Landscape and Portrait are:

Easy
A Paper Size
B Page Orientation
C Page Layout
D None of these
Computer Networks PPSC 2020

Correct Answer: B

Q425.Which of the following is not a function in Microsoft Excel?

Easy
A SUM
B MAX
C MIN
D AVG \n
MS Excel PPSC 2020

Correct Answer: D

Q426.In computing, which of the following connects two similar network segments?

Easy
A Bridge
B Gateway
C Router
D Algorithm \n
Computer Networks PPSC 2020

Correct Answer: A

Q427.A compact disc that can be written, read many times, erased and written again is called:

Easy
A CD-ROM
B CD-RW
C CDO
D CAD \n
Computer Basics PPSC 2020

Correct Answer: B

Q428.Which program is run by BIOS to check hardware components are working properly while computer is turned ON?

Easy
A DMOS
B POST
C CMOS
D RIP \n
Computer Basics PPSC 2020

Correct Answer: B

Q429.Ctrl, Shift and Alt are called____keys.

Easy
A Adjustment
B Function
C Modifier
D Alphanumeric \n
MS Word Shortcut Keys PPSC 2020

Correct Answer: C

Q430.In Ms Word 2016,____ is not available in Font Spacing .

Easy
A Normal
B Loosely
C Condensed
D Expanded \n
MS Word PPSC 2020

Correct Answer: B

Q431.Osmosis

Easy
A Requires ATP
B Results in the bursting of plant cells placed in pure water
C Can cause a cell to become turgid
D Is independent of solute concentrations \n
Computer Networks PPSC 2020

Correct Answer: C

Q432.\"Adobe flash\" is an example of:

Easy
A Spread sheet
B Multimedia software
C Utility software
D File manager \n
General MCQs PPSC 2020

Correct Answer: B

Q433.What is the name of the founder of Zoom video conferencing app?

Easy
A Mark Zikerbur
B Jeff Boss
C Eric Yuan
D Ghose peel \n
General MCQs PPSC 2020

Correct Answer: C

Q434.Many programmers call writing the software program:

Easy
A Prototyping
B Looping
C Coding
D Compiling \n
Computer Basics PPSC 2020

Correct Answer: C

Q435.Cell Entry \"Jully 16,2016\" will be considered a ____ by Excel sheet:

Easy
A Number
B Formula
C Value
D Label
MS Excel PPSC 2020

Correct Answer: C

Q436.Data is permanently stored in:

Easy
A RAM
B Hard disk
C Buses
D Cache Memory
Computer Basics PPSC 2020

Correct Answer: B

Q437.An email cannot send without:

Easy
A Subject
B Attachment
C Receiver's email address
D Receiver's password
Internet Services & Communication PPSC 2020

Correct Answer: C

Q438.In Excel The rows of a table correspond to :

Easy
A Table
B Record
C Field
D Cell
MS Excel PPSC 2020

Correct Answer: B

Q439.You cannot link excel worksheet data to a word document ?

Easy
A With the right drag method
B With a Hyperlink
C With the copy and paste special commands
D With the copy and paste button on the standard toolbar?
MS Excel PPSC 2020

Correct Answer: D

Q440.What does Ctrl+=key effect?

Easy
A Superscript
B Subscript
C All caps
D Shadow
MS Word Shortcut Keys PPSC 2020

Correct Answer: B