Showing 481–500 of 1905

Q481.Four years ago the average age of A,B and C was 25 yeras .Find years ago the average of B and C was 20 years .As present are is

Medium
A 60 years
B 37 years
C 62 years
D 15 years
Percentage, Ratio & Average PPSC 2020

Correct Answer: B

Q482.1/3 +1/3 = ......................?

Medium
A 2/9
B 2/6
C 2/3
D None of these`
General MCQs PPSC 2020

Correct Answer: C

Q483.it a shirt costs $20 and is reduced by 20% how much will be the new price be

Medium
A 16$
B 17$
C 20$
D 30$
General MCQs PPSC 2020

Correct Answer: A

Q484.30% of 100 is equal to 3 % of what number ?

Medium
A 800
B 1000
C 700
D None of these
General MCQs PPSC 2020

Correct Answer: B

Q485.The total number of students in a class in 2016 were 550 their strength increased 12% what is total strength now

Medium
A 610
B 616
C 615
D None of these
General MCQs PPSC 2020

Correct Answer: B

Q486.When Quetta destroyed by Earthquake in 1935 ?

Medium
A 31 May
B 28 May
C 17 May
D 1 May
General MCQs PPSC 2020

Correct Answer: A

Q487.Who was SAARC General secretary in 1996 -1998 from Pakistan ?

Medium
A Naeem Hasan
B Abdul Hassan
C Ahmad Saleem
D None of these
General MCQs PPSC 2020

Correct Answer: A

Q488.Haider made a profit of 25% in the first year . Next year he had a loss of 20% on the capital he had at the beginning of second year. What was his overall loss or profit?

Medium
A 4% loss
B 5% gain
C 5% loss
D 0%
Profit, Loss & Interest PPSC 2020

Correct Answer: D

Q489.Find the value of if 31 : x:: 12: 20 Find the value of x?

Medium
A 5
B 6
C 7
D 9
General MCQs PPSC 2020

Correct Answer: A

Q490.Four years ago the average age of A ,B and C was 25 years. Find years ago the average of B and C was 20 year. As present are is

Medium
A 60 year
B 37 year
C 62 year
D 15 year
Percentage, Ratio & Average PPSC 2020

Correct Answer: B

Q491.1/3 +1/3=____?

Medium
A 2/9
B 2/6
C 2/3
D None of these
General MCQs PPSC 2020

Correct Answer: C

Q492.It a shirt costs $ 20 and is reduced by 20 % how much will be the new Price be:

Medium
A 16$
B 17$
C 20$
D 30$
General MCQs PPSC 2020

Correct Answer: A

Q493.30% of 100 equal to 3% of what number?

Medium
A 800
B 1000
C 700
D None of these
General MCQs PPSC 2020

Correct Answer: B

Q494.Total number of students in a class in 2016 were 550 their strength increased 12% what is total strength now:

Medium
A 610
B 616
C 615
D None of these
General MCQs PPSC 2020

Correct Answer: B

Q495.When Quetta destroyed by Earthquake 1935?

Medium
A 31 May
B 28 May
C 17 May
D 1 May
General MCQs PPSC 2020

Correct Answer: A

Q496.Who was the SAARC General Secretary in 1996 -1998 from Pakistan?

Medium
A Naeem U Hasan
B Abdul Hassan
C Ahmed Saleem
D None of these
General MCQs PPSC 2020

Correct Answer: A

Q497.The total length \"Siachen Glacier\" is

Medium
A 69km
B 70.5km
C 71.5km
D 72.5km
General MCQs PPSC 2020

Correct Answer: D

Q498.What is the weight of the average human brain

Medium
A 1.5 kg
B 1.9 kg
C 2.3 kg
D 2.7 kg
Percentage, Ratio & Average PPSC 2020

Correct Answer: A

Q499.10 men have ration for 21 days in the camp. If 3 men leave the camp ,for how many days will the ration be sufficient for the remaining men?

Medium
A 20 days
B 30 days
C 45 days
D None of these
Percentage, Ratio & Average PPSC 2020

Correct Answer: B

Q500.What is the value of \"x\" in 3x-15-6=0?

Medium
A 6
B 7
C 8
D 9
General MCQs PPSC 2020

Correct Answer: B