Showing 521–540 of 4795

Q521.In MS Word , which sortcut key is used to center the selected line?

Easy
A Ctrl+F
B Ctrl+E
C Ctrl+M
D Ctrl+D
MS Word PPSC 2020

Correct Answer: B

Q522.In MS Word 2016 , which shortcut key is used to replace text or specific formatting ?

Easy
A Ctrl +K
B Ctrl +T
C Ctrl+H
D Ctrl+Shift +M
MS Word PPSC 2020

Correct Answer: C

Q523.A file that contains readymade styles that can used for a presentation is called?

Easy
A Auto Syle
B Wizard
C Template
D Pre foramtting
MS PowerPoint PPSC 2020

Correct Answer: C

Q524.MS Power Point is a /an example of :

Easy
A Multimedia software
B Graphics software
C Spread sheet
D Entertainment software
General MCQs PPSC 2020

Correct Answer: A

Q525.In MS Powerpoint slide master option is available in __________________tab

Easy
A Home
B Insert
C View
D Design
MS PowerPoint PPSC 2020

Correct Answer: C

Q526.What are the effects that occur when you move from one slide to the next during a PowerPoint presentation called ?

Easy
A Custom animation
B Slide transitions
C Present Animations
D Loom effects
MS PowerPoint PPSC 2020

Correct Answer: B

Q527.The contents of two or move consecutive cells could be put togather using :

Easy
A Shrink to fit
B Wrap Text
C Merge Cells
D Center Alignment
General MCQs PPSC 2020

Correct Answer: C

Q528.In MS Excel , On the Insert tab includes:

Easy
A Chart
B Alignment
C Style
D All of these
MS Excel PPSC 2020

Correct Answer: A

Q529.Readymade templates are availble under ____________tab in Now option.

Easy
A Home
B File
C Insert
D Data
General MCQs PPSC 2020

Correct Answer: B

Q530.The distinguishing feature of a spreadsheet program is that it allows you to:

Easy
A Enter data
B Perform calculations on data
C Format data
D Print data
Computer Basics PPSC 2020

Correct Answer: B

Q531.This allows to enter new data at the current position of the cursor:

Easy
A Word Wrap
B Insert Text
C Insertion Mode
D Overtype Mode
General MCQs PPSC 2020

Correct Answer: C

Q532.This displays the positioning of text , tabs, margins, indents and other elements on the page:

Easy
A Ruler
B Status bar
C Document Window
D Cursor
General MCQs PPSC 2020

Correct Answer: A

Q533.To get connected with internet What is to be connected:

Easy
A Modem
B Satellite adopter
C Both a & b
D None of these
Internet & Web PPSC 2020

Correct Answer: A

Q534.Where does display the address of the active cell?

Easy
A Name box
B Formula bar (content)
C Worksheet
D All of these
General MCQs PPSC 2020

Correct Answer: A

Q535.How to duplicate values In cell range in excel 2016?

Easy
A Select the range of cell in the work sheet
B Click the conditional formatting buton in the styles group of the theme
C Both a & b
D None of these
MS Excel PPSC 2020

Correct Answer: A

Q536.In MS Excel comments put in cells are called:

Easy
A Smart Tip
B Cell Tip
C Web Tip
D Soft Tip
MS Excel PPSC 2020

Correct Answer: B

Q537.In MS word portrait and Landscape are:

Easy
A Page Orientation
B Page language
C Both a & b
D None of these
MS Word PPSC 2020

Correct Answer: A

Q538.What is the name of programs which control the hardware of computer?

Easy
A Drives
B Operator
C Connecters
D None of these
Computer Basics PPSC 2020

Correct Answer: A

Q539.Another name of for free software is:

Easy
A Free software
B Customized softawre
C Download software
D None of these
General MCQs PPSC 2020

Correct Answer: D

Q540.To prevent Invalid date computer shows:

Easy
A Red triangle
B Yellow triangle
C Blue Triangle
D None of these
General MCQs PPSC 2020

Correct Answer: B