Showing 561–580 of 4795

Q561.All of the following constitute security risks and possible violations of privacy except:

Easy
A Identity theft
B Viruses
C Hackers
D Spam
Computer Security PPSC 2020

Correct Answer: D

Q562.In a Windows PC, the shortcut key for restoring the last action in Mircosoft Powerpoint is:

Easy
A Ctrl+R
B Ctrl+Z
C Ctrl+Y
D Ctrl+O
MS PowerPoint PPSC 2020

Correct Answer: C

Q563.In MS Word, to combine cells of a table's row/column you ______the cells

Easy
A Merge
B Simplify
C Join
D Link
MS Word PPSC 2020

Correct Answer: A

Q564.To apply center alignment, we can press:

Easy
A Ctr+S
B Ctrl+C
C Ctrl+C+A
D Ctrl+E
MS Word Shortcut Keys PPSC 2020

Correct Answer: D

Q565.Vacuum Tube pertains to ______Generation of Computer?

Easy
A First
B Second
C Third
D Fourth
Computer History PPSC 2020

Correct Answer: A

Q566.Which program is generally used in architectural design?

Easy
A Excel
B Power Point
C Auto CAD
D MS Word
MS Excel PPSC 2020

Correct Answer: C

Q567.In MS Word. The "Delete" key deletes letters from the ________side of curser:

Easy
A Right
B Up
C Down
D Left
MS Word PPSC 2020

Correct Answer: A

Q568.What lets you create a new presentation by selecting readymade font color and graphic effects in PowerPoint?

Easy
A Presentation Template
B Master slide
C Design Template
D Animation Scheme
MS PowerPoint PPSC 2020

Correct Answer: C

Q569..Which of the following is not a function in Microsoft Excel?

Easy
A SUM
B MIN
C MIN
D AVG
MS Excel PPSC 2020

Correct Answer: D

Q570.14. When an Excel workbook is linked to a Word document:

Easy
A ) The Word document contains a copy of the actual data
B The word document cannot be edited
C The word document must contain a hyperlink..
D (D) The word document contains a reference to the original source application.
MS Excel PPSC 2020

Correct Answer: D

Q571._______users can open MS Excel 2016 file at the same time.

Easy
A (A) 100
B B) 50 1
C (C) 256
D D) None of these
MS Excel PPSC 2020

Correct Answer: C

Q572.In MS Word 2016, to extend a selection to adjacent cells of the table:

Easy
A Hold down SHIFT and press an arrow. key repeatedly
B Press Alt + A
C Ctrl+Alt+ H
D Alt + End
MS Word PPSC 2020

Correct Answer: A

Q573.When you delete a text box object from a slide in PowerPoint Presentation.

Easy
A The object is deleted but text box and the text inside is left on the slideon the slide
B The text box is deleted and the text is pasted the slide
C the text box and text both are deleted
D None of thse
MS PowerPoint PPSC 2020

Correct Answer: C

Q574.Which is a volatile memory?

Easy
A ROM
B BIOS
C PROM
D RAM
Computer Basics PPSC 2020

Correct Answer: D

Q575.Which of the following Excel feature allows users to evaluate values and return a result?

Easy
A Formulas
B Formatting
C Insertions
D Filters
MS Excel PPSC 2020

Correct Answer: A

Q576.Common methods of Internet access by users include:

Easy
A Broadband over coaxial cable
B Fiber optics or copper wires
C Wi-Fi
D All of these
Internet & Web PPSC 2020

Correct Answer: D

Q577.In MS Excel 2016, the zoom level of a page can only be:

Easy
A 10 percent to 300 percent
B 5 percent to 100 percent
C 10 percent to 400 percent
D ) 5 percent to 300 percent
MS Excel PPSC 2020

Correct Answer: C

Q578.in MS Word, what is the function of CTRL+ R?

Easy
A Open the print dialogue
B Update the current web page
C Close the current window
D None of thse
MS Word PPSC 2020

Correct Answer: D

Q579.Which of the following methods can not be used to enter data in an MS Excel cell:

Easy
A Pressing an arrow key
B Pressing the Tab key
C Pressing the Esc key
D Clicking on the formula bar
MS Excel PPSC 2020

Correct Answer: C

Q580.All replied E-mails are stored in a______folder.

Easy
A Drafts
B Inbox
C Sent
D Trash
Internet Services & Communication PPSC 2020

Correct Answer: C