Showing 1241–1260 of 2791

Q1241.His father passed __ last Sunday.

Easy
A away
B off
C leave
D None of These
Sentence & Error Correction PPSC 2024

Correct Answer: A

Q1242.He has been given to __ that he is going abroad.

Easy
A Predict
B Learn
C Understand
D None of These
Sentence & Error Correction PPSC 2024

Correct Answer: C

Q1243.He was destined __ the bar.

Easy
A about
B for
C in
D None of These
Sentence & Error Correction PPSC 2024

Correct Answer: B

Q1244.Bacon had thirst __ knowledge.

Easy
A for
B about
C of
D None of these
Sentence & Error Correction PPSC 2024

Correct Answer: B

Q1245.A person who loves books;

Easy
A Bibliophile
B Bibliophobe
C Cinephile
D None of these
Vocabulary PPSC 2024

Correct Answer: A

Q1246.One who hates mankind:

Easy
A Sadist
B Masochist
C Narcissist
D Misanthrope
Vocabulary PPSC 2024

Correct Answer: D

Q1247.A person who opposes war and violence:

Easy
A Pacific
B Anarchist
C Nihlist
D None of these
Vocabulary PPSC 2024

Correct Answer: A

Q1248.The lion ran __ the deer and tore it into pieces.

Easy
A on
B at
C up
D into
Sentence & Error Correction PPSC 2024

Correct Answer: B

Q1249.We entered __ an agreement.

Easy
A for
B in
C into
D at
Sentence & Error Correction PPSC 2024

Correct Answer: B

Q1250.I differ __ you on this issue.

Easy
A to
B on
C with
D None of these
Sentence & Error Correction PPSC 2024

Correct Answer: C

Q1251.In winter, animal die ___ lack of food.

Easy
A on
B For
C From
D To
Sentence & Error Correction PPSC 2024

Correct Answer: C

Q1252."Take out" idiom means

Easy
A Go out
B Fall into
C Come out
D Remove
Idioms & Phrases PPSC 2024

Correct Answer: D

Q1253.Synonym of lacerate:

Easy
A Exagerate
B Mutikate
C Control
D Evolve
Vocabulary PPSC 2024

Correct Answer: B

Q1254.The curing has ____:

Easy
A Worn
B Wear
C Weared
D Wears
Sentence & Error Correction PPSC 2024

Correct Answer: A

Q1255.Correct the Sentence "The house is caught fire"

Easy
A The house caught fire
B The house was caught fire
C The house catches fire
D No Change
Sentence & Error Correction PPSC 2024

Correct Answer: A

Q1256.Choose Correct Sentence

Easy
A Health was more preferable to wealth.
B Health is more preferable of wealth.
C Health is most preferable t wealth.
D Health is more preferable to wealth.
Sentence & Error Correction PPSC 2024

Correct Answer: D

Q1257.Correct Sentence is .

Easy
A She couldn’t made it.
B She couldn’t have make it.
C She couldn’t has make it.
D She couldn’t had make it.
Sentence & Error Correction PPSC 2024

Correct Answer: A

Q1258.Preposition of time is

Easy
A in the morning
B under the table
C above ground
D many time
Prepositions & Conjunctions PPSC 2024

Correct Answer: A

Q1259.Antonym of Determination is

Easy
A Consistent
B Hard work
C Lazy
D Free Will
Vocabulary PPSC 2024

Correct Answer: D

Q1260.The ____ teacher didn't agree to ____ meeting.

Easy
A One , Another
B One , Other
C That , other
D Any of the above
Sentence & Error Correction PPSC 2024

Correct Answer: A