Showing 1481–1500 of 2791

Q1481.He was admitted _________ the collage.

Easy
A into
B in
C to
D None of these \n
Sentence & Error Correction PPSC 2020

Correct Answer: C

Q1482.The police was_________ the accident.

Easy
A Looking into
B looking for
C looking to
D None of these \n
Sentence & Error Correction PPSC 2020

Correct Answer: A

Q1483.My friend and benefactor___________died.

Easy
A was
B has
C were
D None of these \n
Sentence & Error Correction PPSC 2020

Correct Answer: B

Q1484.I don't mind__________if you are tired.

Easy
A drivng
B to drive
C drive
D None of these \n
Sentence & Error Correction PPSC 2020

Correct Answer: A

Q1485.I think there is not only cleaner_______is next to our collage.

Easy
A Other
B Another
C The Other
D None of these \n
Sentence & Error Correction PPSC 2020

Correct Answer: B

Q1486.The antonym of Benign is:

Easy
A Malevolent
B Kind
C Soft
D None of these \n
Vocabulary PPSC 2020

Correct Answer: A

Q1487.The antonym of Blooming is:

Easy
A Lively
B Quite
C Fading
D None of these \n
Vocabulary PPSC 2020

Correct Answer: C

Q1488.The antonym of Transmit is:

Easy
A Withheld
B Proceed
C Revoke
D None of these \n
Vocabulary PPSC 2020

Correct Answer: A

Q1489.Change the voice: The box can contain no more.

Easy
A No more this box can contain
B No more can be contained in the box.
C No more could be contain in this box
D None of these\n
Voice & Narration PPSC 2020

Correct Answer: B

Q1490.Change the voice: The Doctor bandaged the arm of the injured man.

Easy
A The injured man bandaged his arm.
B The injured man made the doctor injure his arm.
C The arm of the injured man was bandaged by the doctor.
D None of these \n
Voice & Narration PPSC 2020

Correct Answer: C

Q1491.We should take taxi_______it is more expensive.

Easy
A and
B though
C even if
D None of these \n
Sentence & Error Correction PPSC 2020

Correct Answer: C

Q1492.You will go, or you will miss the train. it is which type of sentence

Easy
A Complex
B Compound
C Reflexive
D None of these \n
General MCQs PPSC 2020

Correct Answer: A

Q1493.Human Security Networks has __________member:

Easy
A 9
B 12
C 15
D None of these \n
Sentence & Error Correction PPSC 2020

Correct Answer: B

Q1494.__river is also known as Mother of Rivers:

Easy
A Mekong
B Mississippi
C Indus
D Fraser \n
Sentence & Error Correction PPSC 2020

Correct Answer: A

Q1495.Choose the correct antonym: Oblivion

Easy
A Insensibility
B Disregard
C Awareness
D Indifference \n
Vocabulary PPSC 2020

Correct Answer: C

Q1496.What Is the antonym of \"Benign\"?

Easy
A Malevolent
B Soft
C Friendly
D Foolish\n
Vocabulary PPSC 2020

Correct Answer: A

Q1497.Change the narration: I said to my son, \"You are, sure to top the list of the successful candidates\".

Easy
A ) I said to my son that he is sure to top the list of the successful candidates
B I said to my son if he was sure to top the list of the success candidates.
C I told my son that he was sure to top the list of the successful candidates
D I told my son that he were sure to have topped the list of the successful candidates \n
Voice & Narration PPSC 2020

Correct Answer: C

Q1498.Change the Voice of the following sentence: \"Was she sewing my shirt\"?

Easy
A Was my shirt sewing by her?
B Was my shirt been sewing by her?
C Had my shirt been sewed by her?
D Was my shirt being sewn by her? \n
Voice & Narration PPSC 2020

Correct Answer: D

Q1499.Complete the number series:1,2,2,5,3,8,___?

Easy
A 3
B 7
C 6
D 4 \n
Sentence & Error Correction PPSC 2020

Correct Answer: D

Q1500.Molasses is a by products of___ factory?

Easy
A Fertilizer
B Sugar
C Cotton Seed oil
D Banaspati Ghee
Sentence & Error Correction PPSC 2020

Correct Answer: B