Showing 1581–1600 of 2791

Q1581.Complete the sentence: Jeans__________not permitted in this college.

Easy
A Were
B Was
C Had
D Will
Sentence & Error Correction PPSC 2020

Correct Answer: A

Q1582.Fill in the blank with suitable word: Atiqa was so shy; she felt__________when went on stage.

Easy
A Worried
B Anxious
C Agitated
D Nervous
Sentence & Error Correction PPSC 2020

Correct Answer: D

Q1583.One who cannot be changed or reformed is called as:

Easy
A Invulnerable
B Harended
C Incurable
D Incorrigible
Vocabulary PPSC 2020

Correct Answer: D

Q1584.The Kaffarah for breaking fast (Rozzah) is to keep_________fast for continuous days:

Easy
A 60
B 70
C 50
D 40
Sentence & Error Correction PPSC 2020

Correct Answer: A

Q1585.Separate electorates for the Muslims were implemented from____________.

Easy
A 1909
B 1919
C 1935
D 1940
Sentence & Error Correction PPSC 2020

Correct Answer: A

Q1586."Mesopotamia" means between the two__________.

Easy
A Lakes
B Oceans
C Rivers
D Civilizations
Sentence & Error Correction PPSC 2020

Correct Answer: C

Q1587.The energy value of fats and oils is ___ times more than carbohydrates and proteins?

Easy
A 4.25
B 2.25
C 3.25
D 5.25
Sentence & Error Correction PMS 2020

Correct Answer: B

Q1588.The milk needs to be heated for complete pasteurization at 161F for _____ seconds:

Easy
A 25
B 15
C 20
D 30
Sentence & Error Correction PMS 2020

Correct Answer: B

Q1589.Complete the sequence 6,11____ 27

Easy
A 16
B 17
C 18
D 1970
Sentence & Error Correction PMS 2020

Correct Answer: C

Q1590.His health has run______

Easy
A Out
B Off
C Down
D Riot
Sentence & Error Correction PPSC 2020

Correct Answer: C

Q1591.I always have lunch______ my office.

Easy
A in
B at
C of
D near
Sentence & Error Correction PPSC 2020

Correct Answer: B

Q1592.Opposite of Restive is

Easy
A Uneasy
B Calm
C Thread
D None of these
General MCQs PPSC 2020

Correct Answer: B

Q1593.What is synonym of Serene?

Easy
A Turmoil
B Calm and Peaceful
C Rough
D None of these
Vocabulary PPSC 2020

Correct Answer: B

Q1594.They argue about everything______the bitter end.

Easy
A to
B in
C till
D for
Sentence & Error Correction PPSC 2020

Correct Answer: C

Q1595.I do not realize that I had forgotten the passport until I reached the airport_____was very annoying

Easy
A Which
B That
C It
D Thus
Sentence & Error Correction PPSC 2020

Correct Answer: A

Q1596.Akbar will look________________________my work in my absence.

Easy
A Into
B for
C down
D upon
Sentence & Error Correction PPSC 2020

Correct Answer: C

Q1597.Fill in the black with correct prepositions: Akber will look_______ my work in my absence.

Easy
A in
B after
C with
D on
Prepositions & Conjunctions PPSC 2020

Correct Answer: B

Q1598.You ought to abide______this decision

Easy
A with
B of
C by
D from
Sentence & Error Correction PPSC 2020

Correct Answer: C

Q1599.You should refrain ____ hurting her feelings.

Easy
A from
B to
C over
D of
Sentence & Error Correction PPSC 2020

Correct Answer: A

Q1600.I was amazed_____his misbehavior

Easy
A with
B of
C for
D at
Sentence & Error Correction PPSC 2020

Correct Answer: D