Showing 161–180 of 1905

Q161.What is 28 + 31?

Easy
A 59
B 58
C 61
D 64
Basic Arithmetic PPSC 2024

Correct Answer: A

Adding 28 and 31 gives 59.

Q162.What is 29 + 33?

Easy
A 62
B 61
C 64
D 67
Basic Arithmetic PPSC 2024

Correct Answer: A

Adding 29 and 33 gives 62.

Q163.What is 30 + 35?

Easy
A 65
B 64
C 67
D 70
Basic Arithmetic PPSC 2024

Correct Answer: A

Adding 30 and 35 gives 65.

Q164.What is 73 - 13?

Easy
A 60
B 61
C 58
D 64
Basic Arithmetic PPSC 2024

Correct Answer: A

Subtracting 13 from 73 gives 60.

Q165.What is 76 - 14?

Easy
A 62
B 63
C 60
D 66
Basic Arithmetic PPSC 2024

Correct Answer: A

Subtracting 14 from 76 gives 62.

Q166.What is 79 - 15?

Easy
A 64
B 65
C 62
D 68
Basic Arithmetic PPSC 2024

Correct Answer: A

Subtracting 15 from 79 gives 64.

Q167.What is 82 - 16?

Easy
A 66
B 67
C 64
D 70
Basic Arithmetic PPSC 2024

Correct Answer: A

Subtracting 16 from 82 gives 66.

Q168.What is 85 - 17?

Easy
A 68
B 69
C 66
D 72
Basic Arithmetic PPSC 2024

Correct Answer: A

Subtracting 17 from 85 gives 68.

Q169.What is 88 - 18?

Easy
A 70
B 71
C 68
D 74
Basic Arithmetic PPSC 2024

Correct Answer: A

Subtracting 18 from 88 gives 70.

Q170.What is 91 - 19?

Easy
A 72
B 73
C 70
D 76
Basic Arithmetic PPSC 2024

Correct Answer: A

Subtracting 19 from 91 gives 72.

Q171.What is 94 - 20?

Easy
A 74
B 75
C 72
D 78
Basic Arithmetic PPSC 2024

Correct Answer: A

Subtracting 20 from 94 gives 74.

Q172.What is 97 - 21?

Easy
A 76
B 77
C 74
D 80
Basic Arithmetic PPSC 2024

Correct Answer: A

Subtracting 21 from 97 gives 76.

Q173.What is 100 - 22?

Easy
A 78
B 79
C 76
D 82
Basic Arithmetic PPSC 2024

Correct Answer: A

Subtracting 22 from 100 gives 78.

Q174.What is 5 × 7?

Easy
A 35
B 40
C 28
D 40
Basic Arithmetic PPSC 2024

Correct Answer: A

5 multiplied by 7 equals 35.

Q175.What is 6 × 8?

Easy
A 48
B 54
C 40
D 53
Basic Arithmetic PPSC 2024

Correct Answer: A

6 multiplied by 8 equals 48.

Q176.What is 7 × 9?

Easy
A 63
B 70
C 54
D 68
Basic Arithmetic PPSC 2024

Correct Answer: A

7 multiplied by 9 equals 63.

Q177.What is 8 × 10?

Easy
A 80
B 88
C 70
D 85
Basic Arithmetic PPSC 2024

Correct Answer: A

8 multiplied by 10 equals 80.

Q178.What is 9 × 11?

Easy
A 99
B 108
C 88
D 104
Basic Arithmetic PPSC 2024

Correct Answer: A

9 multiplied by 11 equals 99.

Q179.What is 10 × 12?

Easy
A 120
B 130
C 108
D 125
Basic Arithmetic PPSC 2024

Correct Answer: A

10 multiplied by 12 equals 120.

Q180.What is 11 × 13?

Easy
A 143
B 154
C 130
D 148
Basic Arithmetic PPSC 2024

Correct Answer: A

11 multiplied by 13 equals 143.