Showing 1801–1820 of 2791

Q1801.My supervisor isn’t skilled ___ communicating effectively:

Easy
A In
B On
C At
D For
Sentence & Error Correction PPSC 2025

Correct Answer: A

Q1802.The cat fell ___ the wall:

Easy
A Off
B From
C On
D At
Sentence & Error Correction PPSC 2025

Correct Answer: A

Q1803.Which part of speech is modified by the adjective?

Easy
A Verb
B Adverb
C Noun
D Pronoun
Grammar PPSC 2025

Correct Answer: C

Q1804.Antonym of Abdicate:

Easy
A Accept
B Ignore
C Bear
D None of these
Vocabulary PPSC 2025

Correct Answer: A

Q1805.Antonym of Baggy:

Easy
A tight
B Loose
C Silky
D None of these
Vocabulary PPSC 2025

Correct Answer: A

Q1806.Antonym of Fable:

Easy
A Fake
B Truth
C Bear
D Secure
Vocabulary PPSC 2025

Correct Answer: B

Q1807.Antonym of Callous:

Easy
A Kind
B Disaster
C Bear
D None of these
Vocabulary PPSC 2025

Correct Answer: A

Q1808.Antonym of Eminent:

Easy
A Common
B Fable
C Famous
D None of these
Vocabulary PPSC 2025

Correct Answer: A

Q1809.Antonym of Luscious:

Easy
A Callous
B Insipid
C Stupid
D None of these
Vocabulary PPSC 2025

Correct Answer: B

Q1810.Antonym of Habitual:

Easy
A Irregular
B Insipid
C Essential
D None of these
Vocabulary PPSC 2025

Correct Answer: A

Q1811.Synonym of Adjacent:

Easy
A Far
B Close
C Distance
D None of these
Vocabulary PPSC 2025

Correct Answer: B

Q1812.Synonym of Rebate:

Easy
A Discount
B Adjacent
C Nearby
D Distance
Vocabulary PPSC 2025

Correct Answer: A

Q1813.Synonym of Resuscitated:

Easy
A Provoke
B Essential
C Revive
D Reduce
Vocabulary PPSC 2025

Correct Answer: C

Q1814.Synonym of Uncivilized:

Easy
A Savage
B Revive
C Clear
D Obscure
Vocabulary PPSC 2025

Correct Answer: A

Q1815.Synonym of Caused:

Easy
A Brought about
B Give a cold shoulder
C Bear up
D None of these
Vocabulary PPSC 2025

Correct Answer: A

Q1816.Idiom Face the music mean:

Easy
A To face consequences of one’s actions
B To bear the Rude behavior of others
C Both
D None of these
Idioms & Phrases PPSC 2025

Correct Answer: A

Q1817.Idiom Bury the hatch means:

Easy
A To make quarrel
B To make peace
C To bear the conditions
D None of these
Idioms & Phrases PPSC 2025

Correct Answer: B

Q1818.Idiom call a spade a spade means:

Easy
A to speak in plain terms
B To speak flawed
C To speak Obscure
D None of these
Idioms & Phrases PPSC 2025

Correct Answer: A

Q1819.Idiom to nip the bud means:

Easy
A to stop something at an early stage
B To continue the things
C To connect the conditions
D None of these
Idioms & Phrases PPSC 2025

Correct Answer: A

Q1820.Idiom a red letter day means:

Easy
A a very happy or important day
B a bad day
C a bad deed
D None of these
Idioms & Phrases PPSC 2025

Correct Answer: A