Showing 1941–1960 of 2791

Q1941.He is walking (along) the road: here along is?

Easy
A Preposition
B Conjuction
C Interjunction
D None of these
Prepositions & Conjunctions PPSC 2025

Correct Answer: A

Q1942."Prolong" synonym:

Easy
A Extend
B Delay
C Stop
D None of these
Vocabulary PPSC 2025

Correct Answer: A

Q1943.Docile Antonym:

Easy
A unyielding
B Yielding
C Testing
D None of these
Vocabulary PPSC 2025

Correct Answer: A

Q1944.This means of transportation ____ time

Easy
A Saves
B Save
C Saved
D None of these
Sentence & Error Correction PPSC 2025

Correct Answer: A

Q1945.Antonym of Cease is :

Easy
A Stop
B Continue
C Forbid
D None of these
Vocabulary PPSC 2025

Correct Answer: B

Q1946.Be aware __ thieves:

Easy
A to
B of
C from
D None of these
Sentence & Error Correction PPSC 2025

Correct Answer: B

Q1947.Correct sentence is:

Easy
A We shall help poor
B We should helped poor
C We should help the poor
D None of these
Sentence & Error Correction PPSC 2025

Correct Answer: C

Q1948.Antonym of Imprudent is :

Easy
A Modest
B imbicile
C annoying
D None of these
Vocabulary PPSC 2025

Correct Answer: A

Q1949.Synonym of Shrewd is:

Easy
A Astute
B Shredded
C Sweat
D None of these
Vocabulary PPSC 2025

Correct Answer: A

Q1950.One who do practical work is called?

Easy
A Horologist
B Scientist
C Pragmatic
D None of these
Vocabulary PMS 2025

Correct Answer: C

Q1951.We will go out when it__ raining.

Easy
A Stops
B Stop
C Stopped
D None of these
Sentence & Error Correction PMS 2025

Correct Answer: A

Q1952.proverb: leopard cannot change its__:

Easy
A Place
B Spots
C Value
D None of these
Idioms & Phrases PMS 2025

Correct Answer: B

Q1953.He was escaped by "Skin of teeth" idiom means:

Easy
A Difficultly
B In hurry
C Narrowly
D None of these
Idioms & Phrases PMS 2025

Correct Answer: C

Q1954.Who lives in glass house __ not throw the stones at others:

Easy
A Must not
B Should not
C Could not
D None of these
Sentence & Error Correction PMS 2025

Correct Answer: B

Q1955.My aunty who lives in Lahore is a doctor correct punctuation is

Easy
A My aunty who lives,in Lahore is a doctor
B My aunty, who lives in Lahore, is a doctor.
C My aunty who lives in Lahore is a doctor
D None of these
General MCQs PMS 2025

Correct Answer: B

Q1956.Why didnt we go? Punctuation correction

Easy
A Why didn't we go out?
B Why didn't we go out.
C Why didnt' we go out?
D None of these
General MCQs PMS 2025

Correct Answer: A

Q1957.He is harvesting the crop when it __ ripped.

Easy
A has
B have
C had
D None of these
Sentence & Error Correction PMS 2025

Correct Answer: A

Q1958.Watch pot never __:

Easy
A breaks
B bought
C boils
D None of these
Sentence & Error Correction PMS 2025

Correct Answer: C

Q1959.The scientists __ Approach helped him learn experiment meticulously:

Easy
A Methodical
B Methodology
C Machinely
D None of these
Sentence & Error Correction PMS 2025

Correct Answer: A

Q1960.I took revenge __ YOU.

Easy
A to
B on
C from
D None of These
Sentence & Error Correction PMS 2025

Correct Answer: B