Showing 1961–1980 of 2791

Q1961.Synonym of Avocation:

Easy
A Hobby
B Leisure
C Enjoy
D None of these
Vocabulary PMS 2025

Correct Answer: A

Q1962.She accused him __ stealing her purse.

Easy
A of
B on
C to
D None of these
Sentence & Error Correction PMS 2025

Correct Answer: A

Q1963.Antonym of Modest?

Easy
A Disciplined
B Arranged
C Conceited
D None of these
Vocabulary PMS 2025

Correct Answer: C

Q1964.Synonym of Entice is:

Easy
A Rule
B Lure
C Ruin
D None of these
Vocabulary PMS 2025

Correct Answer: B

Q1965.Many a man __ killed by then.

Easy
A were
B are
C was
D None of these
Sentence & Error Correction PMS 2025

Correct Answer: C

Q1966.Synonym of Melancholy:

Easy
A Happiness
B Sadness
C Agressiveness
D None of these
Vocabulary PPSC 2025

Correct Answer: B

Q1967.He is Deaf___ my advice?

Easy
A of
B to
C on
D in
Sentence & Error Correction PPSC 2025

Correct Answer: B

Q1968.She is confident ___ his ability to succeed:

Easy
A in
B on
C to
D of
Sentence & Error Correction PPSC 2025

Correct Answer: D

Q1969.Zenith antonym:

Easy
A Peak
B Nadir
C High
D All of these
Vocabulary PPSC 2025

Correct Answer: B

Q1970.Concord antonym:

Easy
A Discord
B Descend
C Ascend
D None of these
Vocabulary PPSC 2025

Correct Answer: A

Q1971.Scot-free Synonym:

Easy
A unpunished
B Punished
C Saved
D None of These
Vocabulary PPSC 2025

Correct Answer: A

Q1972.Groundbreaking synonym:

Easy
A momentous/innovative
B Heavy
C Determine
D None of These
Vocabulary PPSC 2025

Correct Answer: A

Q1973."On cloud nine" idiom:

Easy
A extremely happy
B Rarely
C Death bed
D None of these
Idioms & Phrases PPSC 2025

Correct Answer: A

Q1974.Break Ground idiom:

Easy
A to kill time
B to initiate a new project
C to win something
D None of These
Idioms & Phrases PPSC 2025

Correct Answer: B

Q1975.One who cannot read and write:

Easy
A illegible
B poor
C illiterate
D All of these
Vocabulary PPSC 2025

Correct Answer: C

Q1976.Bandy word idiom:

Easy
A to argue
B to say bad words
C to say wrong words
D All of these
Idioms & Phrases PPSC 2025

Correct Answer: A

Q1977.Scathing synonym:

Easy
A scornful
B Delightfull
C anoying
D developing
Vocabulary PPSC 2025

Correct Answer: A

Q1978.Rob Antonym:

Easy
A Snatch
B Take
C Give
D Bestow
Vocabulary PPSC 2025

Correct Answer: C

Q1979.Sartorial antonym:

Easy
A Homespun
B Secretly
C Shamfull
D None of these
Vocabulary PPSC 2025

Correct Answer: A

Q1980.Sentence correction: She is one of those people who always ___ to find positive in every event:

Easy
A try
B tries
C tried
D has try
Sentence & Error Correction PPSC 2025

Correct Answer: B