Showing 181–200 of 933

Q181.Diego Garcia is _______ Military base in the Indian Ocean.

Easy
A Japan
B US
C Germany
D Russia
Fill in the Blanks PPSC 2023

Correct Answer: B

Q182.The Largest Ocean of the world is ______.

Easy
A Atlantic
B Pacific
C Indian
D None of these
Fill in the Blanks PPSC 2023

Correct Answer: B

Q183.Chaj Doab lies between which two rivers______?

Easy
A Chenab & Ravi
B Chenab & Jhelum
C Sindh & Ravi
D Chenab & Sindh
Fill in the Blanks PPSC 2023

Correct Answer: B

Q184.Louvre Museum is located in ____?

Easy
A Paris
B London
C Rome
D None of these
Fill in the Blanks PPSC 2023

Correct Answer: A

Q185.Non-flowering plants are called as ______.

Easy
A Cryptogams
B Angiosperms
C Phanerogams
D Phanerogams
Fill in the Blanks PPSC 2023

Correct Answer: A

Q186.Near the London eye, there is a bridge ______ the Thames River.

Easy
A above
B over
C off
D towards
Fill in the Blanks PPSC 2023

Correct Answer: B

Q187.She ___ for the upcoming tennis tournament.

Easy
A Trains
B is going to train
C is training
D will train
Fill in the Blanks PPSC 2023

Correct Answer: C

Q188.My elder brother has got a motor bike but I _____.

Easy
A have not
B has not
C had not
D could not
Fill in the Blanks PPSC 2023

Correct Answer: A

Q189.If Ashraf _____ earlier, he would always be on time.

Easy
A got up
B get up
C had to get up
D had got up
Fill in the Blanks PPSC 2023

Correct Answer: A

Q190.You can go neither by train _____ by bus?

Easy
A or
B nor
C no
D and
Fill in the Blanks PPSC 2023

Correct Answer: B

Q191.if you work hard, you ____ good marks.

Easy
A would get
B would got
C will get
D will got
Fill in the Blanks PPSC 2023

Correct Answer: C

Q192.Anna has finished her work, now she is _____ home.

Easy
A going
B going to
C going to the
D going towards the
Fill in the Blanks PPSC 2023

Correct Answer: A

Q193.Fatima is not at home at the moment, she ___ work.

Easy
A is at
B is on
C was at
D was on
Fill in the Blanks PPSC 2023

Correct Answer: A

Q194.____ sign is used at the end of a sentence or a short phrase which express strong feelings.

Easy
A Comma
B Exclamation
C Semi colon
D Full stop
Fill in the Blanks PPSC 2023

Correct Answer: B

Q195.______ of the two sisters is married.

Easy
A Both
B Every
C Each
D Any
Fill in the Blanks PPSC 2023

Correct Answer: C

Q196.The wages of sin ______ death.

Easy
A is
B are
C by
D None of these
Fill in the Blanks PPSC 2023

Correct Answer: A

Q197.The value √(-25)+3√(-4)+2√(-9) is ______.

Easy
A 13i
B -13i
C 17i
D -17i
Fill in the Blanks PPSC 2023

Correct Answer: C

Q198.Johar Town blast in Lahore is related to _____.

Easy
A Hafiz Saeed
B FATF
C Both A & B
D None of these
Fill in the Blanks PPSC 2023

Correct Answer: C

Q199.On October 31, ____ Indra Gandhi was assassinated.

Easy
A 1981
B 1982
C 1983
D 1984
Fill in the Blanks PPSC 2023

Correct Answer: D

Q200.The term "Islam" means ______.

Easy
A Submission
B Peace
C Fortitude
D None of these
Fill in the Blanks PPSC 2023

Correct Answer: A