FILTER BY SUBTOPIC

Showing 201–220 of 1372

Q201.Which of the following is not a margin ?

Easy
A Left
B Right
C Centered
D None of these
Other PPSC 2025

Correct Answer: C

Q202.DVD stands for ?

Easy
A Digital Versatile Disc
B Digital Variable Disc
C Both
D None of these
Other PPSC 2025

Correct Answer: A

Q203.Increase Zoom sign is ?

Easy
A Minus
B Plus
C Multiply
D None of these
Other PPSC 2025

Correct Answer: B

Q204.To print, we go to ?

Easy
A File menu
B Format menu
C Selection pane
D None of these
Other PPSC 2025

Correct Answer: A

Q205.What will come next, Insert ,picture ,clipart?

Easy
A Open clipart to the taskbar
B Open clipart to allows to select the clip
C Automatically select the clip
D None of these
Other PPSC 2025

Correct Answer: B

Q206.The Cabinet mission objectives are of ?

Easy
A One domain
B Two domains
C Three domains
D Four domains
Other PPSC 2025

Correct Answer: B

Q207.Which of the following is an example of freeware?

Easy
A DOS
B Oracle
C Microsoft
D None of these
Other PPSC 2025

Correct Answer: B

Q208.Which tab is used to insert a footnote in MS-word?

Easy
A Reference Footnote
B Header
C Insert
D None of these
Other PPSC 2025

Correct Answer: A

Q209.Deepmind is used to complex problem protein folding. In Microsoft Office which tool is used to solve complex problem:

Easy
A -
B -
C -
D All of these (paper options )
Other PPSC 2025

Correct Answer: D

Q210.16 bits is equal to ?

Easy
A 3 bytes
B 4 bytes
C 2 bytes
D 1 byte
Other PPSC 2025

Correct Answer: C

Q211.Which convert digital signal into analog signal ?

Easy
A Transister
B Modem
C Both
D None of these
Other PPSC 2025

Correct Answer: B

Q212.SSD stands for :

Easy
A Solid State Drive
B Solid Drive
C State Drive
D None of these
Other PPSC 2025

Correct Answer: A

Q213.Plug and Play function provides ?

Easy
A Need to install driver
B No need to install driver
C Interpretation of Software
D None of these
Other PPSC 2025

Correct Answer: B

Q214.Which printer produces the worst quality of graphics in reproduction ?

Easy
A Plotter
B Laser Printer
C Dot Matrix Printer
D None of these
Other PPSC 2025

Correct Answer: C

Q215.File or application name is displayed on which bar?

Easy
A Status bar
B Title bar
C Task bar
D None of these
Other PPSC 2025

Correct Answer: B

Q216.Which is not an out put device ?

Easy
A Scanner
B Monitor
C Printer
D None of these
Other PPSC 2025

Correct Answer: A

Q217.Hard time real operating system is ----- jitter than soft one?

Easy
A more
B less
C moderate
D None of these
Other PPSC 2025

Correct Answer: B

Q218.Windows settings are stored in?

Easy
A WIN.INI
B Winword.IN
C Winword
D None of these
Other PPSC 2025

Correct Answer: A

Q219.Which cable is commonly used to connect a monitor to a computer?

Easy
A HDMI
B HDI
C HMI
D HM
Other PPSC 2025

Correct Answer: A

Q220.Which is used to select or deselect multiple options?

Easy
A Check box
B Inbox
C Title bar
D None of these
Other PPSC 2025

Correct Answer: A