General MCQs
3711 questions available
FILTER BY SUBTOPIC
Q241.I am sure I have met your brother before. Here before is:
Correct Answer: C
Q242.Change Voice: Whom did the rich help.
Correct Answer: D
Q243.The sum of ages of father and son is 50 years. If ten years ago the father age was 9 times the age of his son, then the present age of father is:
Correct Answer: B
Q244.What is the LCM of 6th and 7th term in an =3n+2
Correct Answer: B
Q245.What is the value of compound interest after n years:
Correct Answer: B
Q246.How many times Mahmud of Ghazni attacked on India:
Correct Answer: C
Q247.What is the age of Retirement of Supreme Court Judges?
Correct Answer: C
Q248.East India Company established in:
Correct Answer: C
Q249.Mahmud of Ghazni attacked India in which century:
Correct Answer: B
Q250.Raja Dogra purchased Kashmir in which year:
Correct Answer: D
Q251.How many states are there in United States of America?
Correct Answer: C
Q252.A place where leather is tanned is called a:
Correct Answer: A
Q253.The Berber tribes were resident of:
Correct Answer: B
Q254.Which country joined the UNO in 2006:
Correct Answer: A
Q255.Demography is the study of population including:
Correct Answer: C
Q256.Glacier is a ----------sheet of ice.
Correct Answer: B
Q257.Which is an Example of Formula ?
Correct Answer: A
Q258.Phases of the moon occur because:
Correct Answer: A
Q259.Duodenum Jejunum is a part of the:
Correct Answer: B
Q260.Cooking Oil can be converted into vegetable Ghee by the process of :
Correct Answer: C