Showing 261–280 of 933

Q261.Do not change ____ in midstream :

Easy
A Ideas
B Plans
C Horses
D Hounds
Fill in the Blanks PPSC 2020

Correct Answer: C

Q262.He boasts _____ his wealth

Easy
A in
B of
C to
D by
Fill in the Blanks PPSC 2020

Correct Answer: B

Q263.He was ignorant ______ The whole situation duties.

Easy
A with
B of
C by
D from
Fill in the Blanks PPSC 2020

Correct Answer: B

Q264.The authority failed to carry______its statutory duties.

Easy
A With
B on
C Out
D Up
Fill in the Blanks PPSC 2020

Correct Answer: C

Q265.Jallianwala. Bagh massacre happened in_____

Easy
A 19 April 1919
B 13 April 1919
C 21 April 1919
D 31 April 1919
Fill in the Blanks PPSC 2020

Correct Answer: B

Q266.Fill in the blank "Lay____ something for the rainy day

Easy
A Down
B by
C Before
D On
Fill in the Blanks PPSC 2020

Correct Answer: B

Q267.As knife is to cut then shave is to ______

Easy
A Blade
B Lather
C Mirror
D Razor
Fill in the Blanks PPSC 2020

Correct Answer: D

Q268.Fill in the blank, He went ______ the direction of post office.

Easy
A At
B In
C To
D Of
Fill in the Blanks PPSC 2020

Correct Answer: C

Q269.Fill in the blank New legislation____ in the Assembly but it____ by many

Easy
A was introduced /was not accepted
B introduced /did not accepted
C is introduced/won't accept
D introduced /hadn't been
Fill in the Blanks PPSC 2020

Correct Answer: A

Q270.He is knocking ___ the door

Easy
A On
B Of
C Over
D At
Fill in the Blanks PPSC 2020

Correct Answer: D

Q271.Fill in the blank Abdul grabbed the boy and rolled him on the ground to ____ the flames.

Easy
A Fizz out
B Smother
C Burn out
D Encourage
Fill in the Blanks PPSC 2020

Correct Answer: B

Q272.Complete the series 2, 4, 10, 28, ___

Easy
A 64
B 70
C 76
D 82
Fill in the Blanks PPSC 2020

Correct Answer: D

Q273.Complete the series 1, 3, 7, 15, 31, 63, ___

Easy
A 123
B 125
C 127
D 129
Fill in the Blanks PPSC 2020

Correct Answer: C

Q274.You cannot have your ______and eat it?

Easy
A Apple
B Cake
C Bun
D Biscuit
Fill in the Blanks PPSC 2020

Correct Answer: B

Q275.He lived ___ Model Town____ Lahore?

Easy
A at at
B in at
C of at
D None of these
Fill in the Blanks PPSC 2020

Correct Answer: D

Q276.Who is knocking ___the door?

Easy
A at
B of
C by
D in
Fill in the Blanks PPSC 2020

Correct Answer: A

Q277.This work is beyond his____

Easy
A Capacity
B Strenght
C Worth
D None of these
Fill in the Blanks PPSC 2020

Correct Answer: A

Q278.Complete the series 15, 13, 11, 14, 17, ___

Easy
A 13
B 14
C 19
D None of these
Fill in the Blanks PPSC 2020

Correct Answer: A

Q279.___________ supply oxygen to blood:

Easy
A Leukocytes
B Erythrocyle
C Lymphocytes
D None of these
Fill in the Blanks PPSC 2020

Correct Answer: B

Q280._________ is used to measure altitude from Sea level.

Easy
A Altimeter
B Barometer
C hygrometer
D None of these
Fill in the Blanks PPSC 2020

Correct Answer: A