Showing 281–300 of 933

Q281._______is non-viral disease.

Easy
A HIV/AIDS
B Measles
C Influenza
D None of these
Fill in the Blanks PPSC 2020

Correct Answer: D

Q282.He was admitted _________ the collage.

Easy
A into
B in
C to
D None of these \n
Fill in the Blanks PPSC 2020

Correct Answer: C

Q283.The police was_________ the accident.

Easy
A Looking into
B looking for
C looking to
D None of these \n
Fill in the Blanks PPSC 2020

Correct Answer: A

Q284.My friend and benefactor___________died.

Easy
A was
B has
C were
D None of these \n
Fill in the Blanks PPSC 2020

Correct Answer: B

Q285.I don't mind__________if you are tired.

Easy
A drivng
B to drive
C drive
D None of these \n
Fill in the Blanks PPSC 2020

Correct Answer: A

Q286.I think there is not only cleaner_______is next to our collage.

Easy
A Other
B Another
C The Other
D None of these \n
Fill in the Blanks PPSC 2020

Correct Answer: B

Q287.We should take taxi_______it is more expensive.

Easy
A and
B though
C even if
D None of these \n
Fill in the Blanks PPSC 2020

Correct Answer: C

Q288.Human Security Networks has __________member:

Easy
A 9
B 12
C 15
D None of these \n
Fill in the Blanks PPSC 2020

Correct Answer: B

Q289.__river is also known as Mother of Rivers:

Easy
A Mekong
B Mississippi
C Indus
D Fraser \n
Fill in the Blanks PPSC 2020

Correct Answer: A

Q290.Complete the number series:1,2,2,5,3,8,___?

Easy
A 3
B 7
C 6
D 4 \n
Fill in the Blanks PPSC 2020

Correct Answer: D

Q291.Molasses is a by products of___ factory?

Easy
A Fertilizer
B Sugar
C Cotton Seed oil
D Banaspati Ghee
Fill in the Blanks PPSC 2020

Correct Answer: B

Q292.Trachoma is a disease of the ____

Easy
A Liver
B Skin
C Eyes
D Kidney
Fill in the Blanks PPSC 2020

Correct Answer: C

Q293.Fill in the blank :At that point Road veered ___ toward left:

Easy
A on
B off
C along
D about
Fill in the Blanks PPSC 2020

Correct Answer: B

Q294.Complete the sentence with suitable word: They washed up on a shove of a _____ island:

Easy
A Dissolute
B Desolate
C Both A and B
D None of these
Fill in the Blanks PPSC 2020

Correct Answer: B

Q295.Fill in the blank: ___ climbers have sudden fall:

Easy
A Old
B Young
C Hasty
D Balochistan
Fill in the Blanks PPSC 2020

Correct Answer: C

Q296.Complete the sentence You had already left 7:00 O'clock ____ you?

Easy
A didn't
B weren't
C hadn't
D couldn't
Fill in the Blanks PPSC 2020

Correct Answer: C

Q297.Complete the sentence: While the___ grows the steed starves:

Easy
A Leave
B Twig
C Grass
D Bush
Fill in the Blanks PPSC 2020

Correct Answer: C

Q298.According to the Constitution of 1956 there shall be___ legislature in country:

Easy
A Bi Cameral
B Uni Cameral
C Tri Cameral
D None of these
Fill in the Blanks PPSC 2020

Correct Answer: B

Q299.Titu Mir worked for the Muslim peasant of ____ ?

Easy
A Delhi
B Bangal
C Bombay
D Ali Garh
Fill in the Blanks PPSC 2020

Correct Answer: B

Q300.Fill in the blank: Alia parted_____her parents in tears.

Easy
A By
B From
C With
D To
Fill in the Blanks PPSC 2020

Correct Answer: B