FILTER BY SUBTOPIC

Showing 281–300 of 748

Q281.A truck has load of 6500 kg oil where 81% oil then what is weight of truck?

Medium
A 1235kg
B 1256kg
C 1356kg
D 14567kg
Other PPSC 2025

Correct Answer: A

Q282.4x+y=3x+5y find the value of 3x/36y=?

Medium
A 3/4
B 1/3
C 2/4
D 2/5
Other PPSC 2025

Correct Answer: B

Q283.t3-3t+1=0, Find the value of t3+1/t3=?

Medium
A 15
B 17
C 18
D 19
Other PPSC 2025

Correct Answer: C

Q284.The radius of cone is 7cm and its volume is 245cm3 What is its height?

Medium
A 15 cm
B 16 cm
C 17 cm
D 18 cm
Other PPSC 2025

Correct Answer: A

Q285.3^y = 1/9, find y

Medium
A 2
B -2
C 3
D -3
Other PPSC 2025

Correct Answer: B

Q286.A mobile phone costs Rs. 64,800 after including 8% GST, What is the original price before tax?

Medium
A Rs. 59,800
B Rs. 60,000
C Rs. 61,200
D Rs. 62,000
Other PPSC 2025

Correct Answer: B

Q287.In Lucknow pact, __ agreed to give __ seats to Muslims in the council.

Medium
A Muslim League, 1/4
B Congress, 1/3
C Congress, 1/2
D None of these
Other PMS 2025

Correct Answer: B

Q288.The rest stroke volume per beat of heart?

Medium
A 40-80ml
B 40-60ml
C 60-80ml
D 70-90ml
Other PPSC 2025

Correct Answer: C

Q289.A car arrived at a town at 15:06 after traveling 51/4 hours. Find the time the car started this journey:

Medium
A 7:51
B 8:51
C 9:30
D 9:51
Other PPSC 2025

Correct Answer: D

Q290.The cost of the fencing of a square park of side 50m at the rate of 8 rupees per meter:

Medium
A 1500
B 1800
C 1600
D 2100
Other PPSC 2025

Correct Answer: C

Q291.0.085/0.017 =

Medium
A 2
B 5
C 7
D 9
Other PPSC 2025

Correct Answer: B

Q292.(8.73 x 8.73 x 8.73 + 4.27 x 4.27 x 4.27 / (8.73 x 8.73 - 8.73 x 4.27 + 4.27 x 4.27) is equal to:

Medium
A 7
B 12
C 13
D 16
Other PPSC 2025

Correct Answer: C

Q293.Opening event of men heptathlon is:

Medium
A 60m
B 40m
C 70m
D 50m
Other PPSC 2025

Correct Answer: A

Q294.1 GB=

Medium
A 1010 MB
B 1024 MB
C 1034 MB
D 1030 MB
Other PPSC 2025

Correct Answer: B

Q295.Earth Atmosphere extends to height of roughly above the Earth surface:

Medium
A 10,000 km
B 20,000 km
C 25,000 km
D 30,000 km
Other PPSC 2025

Correct Answer: B

Q296.The asset after 25% increase per year the amount become 445,00000, what is the value of asset before one year is:

Medium
A 356,0000
B 306,0000
C 336,0000
D None of these
Other PPSC 2025

Correct Answer: A

Q297.In April 2025, EU aid 1.6 million euros for:

Medium
A Palestine
B Libya
C Yemen
D Congo
Other PPSC 2025

Correct Answer: A

Q298.What is the Altitude of Murree:

Medium
A 7500ft
B 7500m
C 500ft
D 500m
Other PPSC 2025

Correct Answer: A

Q299.After partition Election of Punjab Assembly held in?

Medium
A 31 March 1951
B 31 March 1957
C 31 March 1959
D None of these
Other PPSC 2025

Correct Answer: A

Q300.Indus valley civilization was Discovered by:

Medium
A John Marshal in 1924
B Marshal D Teach in 1930
C Ibrahim John in 1913
D None of These
Other PPSC 2025

Correct Answer: A