Showing 321–340 of 705

Q321.Turpitude:

Medium
A Passion
B Happiness
C Virtue
D Corruption
Antonyms CSS 2024

Correct Answer: C

Correct answer is C: Virtue

Q322.Vituperate:

Medium
A Praise
B Indifferent
C Agree
D Berate
Antonyms CSS 2024

Correct Answer: A

Correct answer is A: Praise

Q323.Insouciant:

Medium
A Angry
B Anxious
C Carefree
D Dull
Antonyms CSS 2024

Correct Answer: B

Correct answer is B: Anxious

Q324.Vitriolic:

Medium
A Bitter
B Graceful
C Active
D Amiable
Antonyms CSS 2024

Correct Answer: D

Correct answer is D: Amiable

Q325.Equanimity:

Medium
A Astonishment
B Displeased
C Agitation
D Tranquility
Antonyms CSS 2024

Correct Answer: C

Correct answer is C: Agitation

Q326.Sibilant:

Hard
A Loud
B Whispering
C Noisy
D Sonorous
Antonyms CSS 2024

Correct Answer: D

Correct answer is D: Sonorous

Q327.A person who can do anything for money is called:

Easy
A Mercenary
B Ambassador
C Trader
D Rich
One Word Substitution PPSC 2024

Correct Answer: A

Q328.Antonym of diligent

Easy
A happy
B consective
C stable
D indolent
Antonyms PPSC 2024

Correct Answer: D

Q329.Antonym of apex

Easy
A straigtht
B peak
C bottom
D middle
Antonyms PPSC 2024

Correct Answer: C

Q330.Synonym of eager:

Easy
A slow
B anxious
C strong
D fast
Synonyms PPSC 2024

Correct Answer: B

Q331.Most suitable antonym for Provoke is:

Easy
A Pacify
B Promote
C Annoy
D Sympathies
Antonyms PPSC 2024

Correct Answer: A

Q332.Most suitable antonym for Tangible is:

Easy
A Solid
B Abstract
C Concrete
D None of these
Antonyms PPSC 2024

Correct Answer: B

Q333.Most suitable antonym for Urbanity is:

Easy
A Rustic
B Crudness
C Cruelty
D None of these
Antonyms PPSC 2024

Correct Answer: A

Q334.Most suitable antonym for Sapient is:

Easy
A Hunched
B Strong
C Simple
D None of these
Antonyms PPSC 2024

Correct Answer: C

Q335.A person who loves books;

Easy
A Bibliophile
B Bibliophobe
C Cinephile
D None of these
One Word Substitution PPSC 2024

Correct Answer: A

Q336.One who hates mankind:

Easy
A Sadist
B Masochist
C Narcissist
D Misanthrope
One Word Substitution PPSC 2024

Correct Answer: D

Q337.A person who opposes war and violence:

Easy
A Pacific
B Anarchist
C Nihlist
D None of these
One Word Substitution PPSC 2024

Correct Answer: A

Q338.Synonym of lacerate:

Easy
A Exagerate
B Mutikate
C Control
D Evolve
Synonyms PPSC 2024

Correct Answer: B

Q339.Antonym of Determination is

Easy
A Consistent
B Hard work
C Lazy
D Free Will
Antonyms PPSC 2024

Correct Answer: D

Q340.Synonym of Assassination

Easy
A Help
B Spy
C Murder
D Destroy
Synonyms PPSC 2024

Correct Answer: C