Showing 341–360 of 933

Q341.The energy value of fats and oils is ___ times more than carbohydrates and proteins?

Easy
A 4.25
B 2.25
C 3.25
D 5.25
Fill in the Blanks PMS 2020

Correct Answer: B

Q342.The milk needs to be heated for complete pasteurization at 161F for _____ seconds:

Easy
A 25
B 15
C 20
D 30
Fill in the Blanks PMS 2020

Correct Answer: B

Q343.Complete the sequence 6,11____ 27

Easy
A 16
B 17
C 18
D 1970
Fill in the Blanks PMS 2020

Correct Answer: C

Q344.His health has run______

Easy
A Out
B Off
C Down
D Riot
Fill in the Blanks PPSC 2020

Correct Answer: C

Q345.I always have lunch______ my office.

Easy
A in
B at
C of
D near
Fill in the Blanks PPSC 2020

Correct Answer: B

Q346.They argue about everything______the bitter end.

Easy
A to
B in
C till
D for
Fill in the Blanks PPSC 2020

Correct Answer: C

Q347.I do not realize that I had forgotten the passport until I reached the airport_____was very annoying

Easy
A Which
B That
C It
D Thus
Fill in the Blanks PPSC 2020

Correct Answer: A

Q348.Akbar will look________________________my work in my absence.

Easy
A Into
B for
C down
D upon
Fill in the Blanks PPSC 2020

Correct Answer: C

Q349.You ought to abide______this decision

Easy
A with
B of
C by
D from
Fill in the Blanks PPSC 2020

Correct Answer: C

Q350.You should refrain ____ hurting her feelings.

Easy
A from
B to
C over
D of
Fill in the Blanks PPSC 2020

Correct Answer: A

Q351.I was amazed_____his misbehavior

Easy
A with
B of
C for
D at
Fill in the Blanks PPSC 2020

Correct Answer: D

Q352.Complete the series :3,5,10,12,24,26__________?

Easy
A 52
B 30
C 28
D 48
Fill in the Blanks PPSC 2020

Correct Answer: A

Q353.What number comes in the series:5,4,9,13,22,35_________?

Easy
A 53
B 57
C 60
D 63
Fill in the Blanks PPSC 2020

Correct Answer: B

Q354.Fill in the blank with suitable word: Don't change ___ in midstream :

Easy
A Player
B Member
C Horses
D Trophies
Fill in the Blanks PPSC 2020

Correct Answer: C

Q355.Fill in the Blank: There is no reason ___ we get up so early in the morning.

Easy
A When
B Why
C Whorm
D Do Why
Fill in the Blanks PPSC 2020

Correct Answer: B

Q356.Which of the following sentences is grammatically correct?

Medium
A I and my friends went to the movie.
B My friends and I went to the movie.
C Me and my friends went to the movie.
D My friends and me went to the movie.
Sentence Correction CSS 2023

Correct Answer: B

Correct Answer: My friends and I went to the movie..

Q357.Select the grammatically correct sentence

Medium
A A noise woke me up in the middle of the night
B Noise woke me up in the middle of the night
C A noise woke me up at the middle of the night
D A noise woke me up on the middle of the night
Sentence Correction CSS 2022

Correct Answer: A

Correct Answer: A noise woke me up in the middle of the night.

Q358.Choose the correct sentence.

Medium
A He don't like to eat vegetables.
B He doesn't like to eat vegetables.
C He doesnt liking to eat vegetables.
D None of these
Sentence Correction FPSC 2026

Correct Answer: B

Singular subject 'He' takes 'does not' + base verb (from FPSC 2025).

Q359.Choose the correctly spelled word.

Medium
A Acquaintence
B Embarrass
C Conscence
D None of these
Sentence Correction FPSC 2026

Correct Answer: B

'Embarrass' is spelled correctly with double 'r' and double 's' (from FPSC 2025).

Q360.Everything is going on well. We_____ any problems so far?

Easy
A haven't had
B didn't have
C don't have
D hadn't had
Fill in the Blanks PPSC 2025

Correct Answer: A