Showing 341–360 of 705

Q341.What is the antonym of "deny"?

Easy
A Acknowledge
B reject
C refuse
D None of these
Antonyms PPSC 2024

Correct Answer: A

Q342.A thing liable to be easily breakable is:

Easy
A breakable
B ductile
C brittle
D None of these
One Word Substitution PPSC 2024

Correct Answer: C

Q343.Antonym of "Ordeal" is

Easy
A Ease
B Hard
C Comfort
D Odour
Antonyms PPSC 2024

Correct Answer: A

Q344.Synonym of Rectify:

Easy
A Correct
B Destroy
C Delay
D None of these
Synonyms PPSC 2024

Correct Answer: A

Q345.Synonym of Vilify:

Easy
A Defame
B Praise
C Elevate
D Bless
Synonyms PPSC 2024

Correct Answer: A

Q346.Choose the Antonym of Ecstasy:

Easy
A Happiness
B Misery
C Aliment
D Amiable
Antonyms PPSC 2024

Correct Answer: B

Q347.The synonym for Unanimously?

Easy
A Democratically
B Secretively
C Forcefully
D Arbitrarily
Synonyms PPSC 2024

Correct Answer: A

Q348.The synonym of Demonic?

Easy
A Heavenly
B Maniacal
C Angelic
D Celestial
Synonyms PPSC 2024

Correct Answer: B

Q349.The antonym of Kith?

Easy
A Realistic
B Stranger
C Friend
D Waste
Antonyms PPSC 2024

Correct Answer: B

Q350.The antonym of Boozy?

Easy
A Wasted
B Sober
C Fried
D Wet
Antonyms PPSC 2024

Correct Answer: B

Q351.The synonym of Cadaver?

Easy
A Victim
B Corpse
C Skeleton
D Bodyguard
Synonyms PPSC 2024

Correct Answer: B

Q352.The antonym of impertinent is _________.

Easy
A Kind
B Polite
C Noble
D Mannered
Antonyms PPSC 2023

Correct Answer: C

Q353.The antonym of Furiously is :

Easy
A Merciully
B Angrily
C Happily
D Slowly
Antonyms PPSC 2023

Correct Answer: A

Q354.The synonym of Amplify is:

Easy
A Diminish
B Enlarge
C Meager
D Enhance
Synonyms PPSC 2023

Correct Answer: B

Q355.The antonym of feral is:

Easy
A Wild
B Raw
C Tame
D Ignorant
Antonyms PPSC 2023

Correct Answer: C

Q356.Find the synonym of LOQUACIOUS ?

Easy
A Ambiguous
B Victorian
C Verbose
D Bombastic
Synonyms PPSC 2023

Correct Answer: C

Q357.The synonym of Abortive is ?

Easy
A Effective
B Productive
C Consuming
D Unsuccessful
Synonyms PPSC 2023

Correct Answer: D

Q358.Find the synonym of INUNDATE ?

Easy
A Flood
B Overflow
C Surrender
D Destroy
Synonyms PPSC 2023

Correct Answer: A

Q359.Which of the given choices is synonym of Defer ?

Easy
A Defy
B Indifferent
C Postpone
D Differ
Synonyms PPSC 2023

Correct Answer: C

Q360.The antonym of ambiguous is:

Easy
A Clarity
B Opaque
C Uncertain
D Vague
Antonyms PPSC 2023

Correct Answer: A