Showing 361–380 of 705

Q361.The antonym of Climax is:

Easy
A Apex
B Highlight
C Bottom
D Crown
Antonyms PPSC 2023

Correct Answer: C

Q362.The antonym of Meagre is:

Easy
A Scant
B Poor
C Lowest
D Large
Antonyms PPSC 2023

Correct Answer: D

Q363.What is the synonym of Gigantic?

Easy
A Crammed
B Poky
C Tiny
D Huge
Synonyms PPSC 2023

Correct Answer: D

Q364.The Antonym of Diligent is :

Easy
A Hardworking
B Intent
C Lazy
D Acrive
Antonyms PPSC 2023

Correct Answer: C

Q365.Antonym of Dastard is:

Easy
A Open
B Concise
C Craven
D Hero
Antonyms PPSC 2023

Correct Answer: D

Q366.Antonym of "OPAQUE" is:

Easy
A Misty
B Shiny
C Covered
D Transparent
Antonyms PPSC 2020

Correct Answer: D

Q367.Synonym of "IMPECCABLE" is:

Easy
A Faultless
B Dirty
C Criminal
D Poverty-stricken
Synonyms PPSC 2020

Correct Answer: A

Q368.Synonym of "CORDIAL" is?

Easy
A Docile
B Plaque
C Pleasant
D Hatred
Synonyms PPSC 2020

Correct Answer: C

Q369.Synonym of "Odour" is:

Easy
A Taste
B Smell
C Colour
D Texture
Synonyms PPSC 2020

Correct Answer: B

Q370.Choose the Correct synonym: Conspicuous.

Easy
A Discernible
B Concealed
C Unclear
D Obscure
Synonyms PPSC 2020

Correct Answer: A

Q371.Choose most suitable synonym of "Cataclysm":

Easy
A Tranquility
B Catastrophe
C Pungent
D Trash
Synonyms PPSC 2020

Correct Answer: B

Q372.Choose the correct synonym: Haggard:

Easy
A Healthy
B Flabby
C Unwor
D Exhausted
Synonyms PPSC 2020

Correct Answer: D

Q373.Antonym of 'Immutable' is:

Easy
A Important
B Determinate
C Flexible
D Serene
Antonyms PPSC 2020

Correct Answer: C

Q374.Synonym of Bravery is?

Easy
A Coward
B Stable
C Boldness
D Purge
Synonyms PPSC 2020

Correct Answer: C

Q375.Antonym of 'Ambiguous' is:

Easy
A Obscure
B Secular
C Explicit
D Equivocate
Antonyms PPSC 2020

Correct Answer: C

Q376.The Antonym of "FRUGAL" is?

Easy
A Funny
B Simple
C Spendthrift
D Economical
Antonyms PPSC 2020

Correct Answer: C

Q377.The Antonym of "AFFLUENCE" is?

Easy
A Dearth
B Trash
C Indignant
D Pungent
Antonyms PPSC 2020

Correct Answer: A

Q378.Antonym of "Jocular" is

Easy
A Witty
B Facetious
C Amusing
D Solemn
Antonyms PPSC 2020

Correct Answer: D

Q379.Choose the most appropriate antonym of "Vilify"

Easy
A To praise
B To sing
C To weep
D To sleep
Antonyms PPSC 2020

Correct Answer: A

Q380.Choose the synonym of "Inveigh"

Easy
A Allure
B Remonstrate
C Entice
D Support
Synonyms PPSC 2020

Correct Answer: B