Showing 381–400 of 705

Q381.What is the synonym of Ostensible ? Apparent Latent

Easy
A Opposite
B
C of
D these
Synonyms PPSC 2020

Correct Answer: A

Q382.Pristine antonym is:

Easy
A Pure
B Impure
C Fresh
D Flawless
Antonyms PPSC 2020

Correct Answer: B

Q383.Choose the correct synonym of Ecstasy :

Easy
A Remorse
B Lugubriousness
C Exultation
D Grimness
Synonyms PPSC 2020

Correct Answer: C

Q384.What is the synonym of PROFANE?

Easy
A Irreverent
B Condescending
C Deign
D All of those
Synonyms PPSC 2020

Correct Answer: A

Q385.What is the synonym of HAUGHTY?

Easy
A Modest
B humble
C Conceited
D All of these
Synonyms PPSC 2020

Correct Answer: C

Q386.What is the synonym of AMBIGUOUS?

Easy
A Limpid
B Transparent
C Lurid
D Unclear
Synonyms PPSC 2020

Correct Answer: D

Q387.The Synonym of "Inquest" is

Easy
A Talk
B Arrest
C Indulge
D Inquiry
Synonyms PPSC 2020

Correct Answer: D

Q388.Synonym of "Cheeky" is

Easy
A Umpure
B impudent
C Impressive
D Impassaible
Synonyms PPSC 2020

Correct Answer: B

Q389.The antonym of Benign is:

Easy
A Malevolent
B Kind
C Soft
D None of these \n
Antonyms PPSC 2020

Correct Answer: A

Q390.The antonym of Blooming is:

Easy
A Lively
B Quite
C Fading
D None of these \n
Antonyms PPSC 2020

Correct Answer: C

Q391.The antonym of Transmit is:

Easy
A Withheld
B Proceed
C Revoke
D None of these \n
Antonyms PPSC 2020

Correct Answer: A

Q392.Choose the correct antonym: Oblivion

Easy
A Insensibility
B Disregard
C Awareness
D Indifference \n
Antonyms PPSC 2020

Correct Answer: C

Q393.What Is the antonym of \"Benign\"?

Easy
A Malevolent
B Soft
C Friendly
D Foolish\n
Antonyms PPSC 2020

Correct Answer: A

Q394.What is the synonym of \"Forbid\"?

Easy
A Preclude
B Prohibit
C Inhibit
D Debar
Synonyms PPSC 2020

Correct Answer: B

Q395.Antonym of \" Pacific\" is:

Easy
A Peaceful
B Hawkish
C Aggressive
D Discordant
Antonyms PPSC 2020

Correct Answer: C

Q396.Synonym of \" Successive\" is?

Easy
A Inconsequential
B Consecutive
C Successful
D Consquence
Synonyms PPSC 2020

Correct Answer: B

Q397.Synonym of \"SUBSEQUENT\" is

Easy
A Following
B Reversible
C Doubtfull
D Plentiful
Synonyms PPSC 2020

Correct Answer: A

Q398.\"Sciolist\" means:

Easy
A A fake Intellectual
B Scissor tester
C A person who pretends to bé knowledgeable
D a tax-like payment
One Word Substitution PPSC 2020

Correct Answer: A

Q399.Antonym of " Obsolete cone " is

Easy
A Out date
B Fashionable
C Contemporary
D None of these
Antonyms PPSC 2020

Correct Answer: C

Q400.Synonym of" Radiant " is

Easy
A Glowing
B dull
C Obscure
D None of these
Synonyms PPSC 2020

Correct Answer: A