Showing 401–420 of 705

Q401.What is synonym of " Obsequious " ?

Easy
A Neutral
B Servile
C Simple
D None of these
Synonyms PPSC 2020

Correct Answer: B

Q402.Tick the antonym of Amicable

Easy
A Friendly
B Hostile
C Wisely
D Cunningly
Antonyms PPSC 2020

Correct Answer: A

Q403.Synonym of Susceptible

Easy
A Vulnerable
B Resistance
C Dark
D Noble
Synonyms PPSC 2020

Correct Answer: A

Q404.Antonym of Spendthrift is :

Easy
A Mean
B Bold
C Cautious
D Miser
Antonyms PPSC 2020

Correct Answer: D

Q405.What is synonym of\"obsequious\"?

Easy
A Neutral
B Servile
C Simple
D None of these
Synonyms PPSC 2020

Correct Answer: B

Q406.Tick the antonym Amicabe:

Easy
A Friendly
B Hostile
C Wisely
D Cunningly
Antonyms PPSC 2020

Correct Answer: B

Q407.Synonym of susceptible:

Easy
A Vulnerable
B Resistance
C Dark
D noble
Synonyms PPSC 2020

Correct Answer: A

Q408.Antonym of\"obsolete cone is\"

Easy
A out dated
B Fashionable
C contemporary
D None of these
Antonyms PPSC 2020

Correct Answer: C

Q409.Synonym of \"Radiant\"is

Easy
A Glowing
B dull
C obscure
D None of these
Synonyms PPSC 2020

Correct Answer: A

Q410.Synonym of \"Malice\" is'

Easy
A Kind
B Surprise
C Desire
D Hatred
Synonyms PPSC 2020

Correct Answer: D

Q411.Antonym of \"Static\" is:

Easy
A Monotonous
B Undeviating
C Mobile
D Constant
Antonyms PPSC 2020

Correct Answer: C

Q412.Departmental level goals may be a good synonym of:

Easy
A Corporate level goals
B Business level goals
C Operational level goals
D Financial goals
Synonyms PPSC 2020

Correct Answer: C

Q413.___ is a better synonym for an average:

Easy
A Geometric measn
B Harmonic mean
C Arithmetic mean
D Weighted average mean
Synonyms PPSC 2020

Correct Answer: C

Q414.The following personalities indicate the one who has represented Pakistan at the United Nations Representative:

Easy
A Dr. Waheed Qureshi
B Patras Bokhari
C Faiz Ahmed Faiz
D Ate ul Haq Qasmi
One Word Substitution PPSC 2020

Correct Answer: B

Q415.What is the one word for 'a person who talks too much'?

Easy
A Sociable
B Garrolous
C Pregnable
D IIIogical
One Word Substitution PPSC 2020

Correct Answer: B

Q416.Antonym of "CONFESS" is?

Easy
A Accept
B Plead
C Guilty
D Deny
Antonyms PPSC 2020

Correct Answer: D

Q417.One who cannot be changed or reformed is called as:

Easy
A Invulnerable
B Harended
C Incurable
D Incorrigible
One Word Substitution PPSC 2020

Correct Answer: D

Q418.What is synonym of Serene?

Easy
A Turmoil
B Calm and Peaceful
C Rough
D None of these
Synonyms PPSC 2020

Correct Answer: B

Q419.Synonym of "Delete "is

Easy
A Strange
B Efficient
C Remove
D Nasty
Synonyms PPSC 2020

Correct Answer: C

Q420.Choose the correct Antonym of "Liberty"

Easy
A Freedeom
B Delivered
C Slavery
D Scrupulous
Antonyms PPSC 2020

Correct Answer: C