Showing 441–460 of 933

Q441.Moderate phase of Congress from 1885 to__?

Easy
A 1905
B 1930
C 1940
D None of these
Fill in the Blanks PPSC 2025

Correct Answer: A

Q442.Estrogen is primarily considered as ___sex harmone

Easy
A Male
B Female
C Both
D None of these
Fill in the Blanks PPSC 2025

Correct Answer: B

Q443.Put ___ something for rainy day:

Easy
A on
B by
C for
D None of these
Fill in the Blanks PPSC 2025

Correct Answer: B

Q444.She is overwhelmed __ grief

Easy
A with
B by
C on
D None of these
Fill in the Blanks PPSC 2025

Correct Answer: A

Q445.Five people have joined the job and seven ___ resigned

Easy
A has
B have
C were
D None of these
Fill in the Blanks PPSC 2025

Correct Answer: B

Q446.This record enables me to balance___ the facts of life and decide what to do with it

Easy
A Balance with
B Balance from
C Balance in
D Balance up
Fill in the Blanks PPSC 2025

Correct Answer: D

Q447.The passengers were very happy ____ the friendly and warm treatment given to them

Easy
A to
B for
C by
D None of these
Fill in the Blanks PPSC 2025

Correct Answer: C

Q448.I saw ___ one eyed man

Easy
A a
B an
C the
D None of these
Fill in the Blanks PPSC 2025

Correct Answer: A

Q449.He was hiding something ____ the curtain:

Easy
A under
B over
C behind
D None of these
Fill in the Blanks PPSC 2025

Correct Answer: C

Q450.The piece of cloth do ___ a turban:

Easy
A for
B by
C from
D None of these
Fill in the Blanks PPSC 2025

Correct Answer: A

Q451.We sit ___ the shade of mango tree:

Easy
A in
B under
C between
D None of these
Fill in the Blanks PPSC 2025

Correct Answer: A

Q452.You should put ____ something for a rainy day:

Easy
A by
B in
C out
D None of these
Fill in the Blanks PPSC 2025

Correct Answer: A

Q453.This means of transportation ____ time

Easy
A Saves
B Save
C Saved
D None of these
Fill in the Blanks PPSC 2025

Correct Answer: A

Q454.Be aware __ thieves:

Easy
A to
B of
C from
D None of these
Fill in the Blanks PPSC 2025

Correct Answer: B

Q455.Correct sentence is:

Easy
A We shall help poor
B We should helped poor
C We should help the poor
D None of these
Sentence Correction PPSC 2025

Correct Answer: C

Q456.We will go out when it__ raining.

Easy
A Stops
B Stop
C Stopped
D None of these
Fill in the Blanks PMS 2025

Correct Answer: A

Q457.Who lives in glass house __ not throw the stones at others:

Easy
A Must not
B Should not
C Could not
D None of these
Fill in the Blanks PMS 2025

Correct Answer: B

Q458.He is harvesting the crop when it __ ripped.

Easy
A has
B have
C had
D None of these
Fill in the Blanks PMS 2025

Correct Answer: A

Q459.Watch pot never __:

Easy
A breaks
B bought
C boils
D None of these
Fill in the Blanks PMS 2025

Correct Answer: C

Q460.The scientists __ Approach helped him learn experiment meticulously:

Easy
A Methodical
B Methodology
C Machinely
D None of these
Fill in the Blanks PMS 2025

Correct Answer: A