Showing 461–480 of 933

Q461.I took revenge __ YOU.

Easy
A to
B on
C from
D None of These
Fill in the Blanks PMS 2025

Correct Answer: B

Q462.She accused him __ stealing her purse.

Easy
A of
B on
C to
D None of these
Fill in the Blanks PMS 2025

Correct Answer: A

Q463.Many a man __ killed by then.

Easy
A were
B are
C was
D None of these
Fill in the Blanks PMS 2025

Correct Answer: C

Q464.He is Deaf___ my advice?

Easy
A of
B to
C on
D in
Fill in the Blanks PPSC 2025

Correct Answer: B

Q465.She is confident ___ his ability to succeed:

Easy
A in
B on
C to
D of
Fill in the Blanks PPSC 2025

Correct Answer: D

Q466.Sentence correction: She is one of those people who always ___ to find positive in every event:

Easy
A try
B tries
C tried
D has try
Fill in the Blanks PPSC 2025

Correct Answer: B

Q467.He is ___

Easy
A clever then he
B clever on he
C clever that I
D clever than he
Fill in the Blanks PPSC 2025

Correct Answer: C

Q468.You should not feel jealous ___ your brother success:

Easy
A of
B to
C from
D but
Fill in the Blanks PPSC 2025

Correct Answer: A

Q469.Aslam ____ police protection.

Easy
A Asked for
B Ask to
C Asked to
D Asked from
Fill in the Blanks PPSC 2025

Correct Answer: A

Q470.He is ___ weak.

Easy
A too
B very
C so
D also
Fill in the Blanks PPSC 2025

Correct Answer: B

Q471.During a hockey match, if the ball is stuck in the Goalkeeper’s pads then game is restarted BY__?

Easy
A not restarted
B game is finished
C by bully
D Any of the above
Fill in the Blanks PPSC 2025

Correct Answer: C

Q472.__higher you climb __ Colder it gets ?

Easy
A - / the
B the / -
C the / the
D any of the above
Fill in the Blanks PPSC 2025

Correct Answer: C

Q473.Abdul Rehman Chugtai is a Pakistani ___.

Easy
A Cricketer
B Painter
C Politician
D All of these
Fill in the Blanks PPSC 2025

Correct Answer: B

Q474.We have respect __ our leaders.

Easy
A to
B for
C of
D Any of the above
Fill in the Blanks PPSC 2025

Correct Answer: B

Q475.A stitch in time saves __.

Easy
A Ten
B Eleven
C Nine
D Any of the above
Fill in the Blanks PPSC 2025

Correct Answer: C

Q476.The house is large __ is quite old fashioned

Easy
A because
B of
C for
D but
Fill in the Blanks PPSC 2025

Correct Answer: D

Q477.The accused __ having made any statement.

Easy
A accept
B deny
C denied
D forbid
Fill in the Blanks PPSC 2025

Correct Answer: C

Q478.The greater than sign is an example of_______operation?

Easy
A Greater
B Arithmetic
C Logical
D Conditional
Fill in the Blanks PPSC 2022

Correct Answer: C

The greater than sign is an example ofLogicaloperation.

Q479.Carpenter is to wood as a tailor is to_____?

Easy
A Ship
B Machine
C Cloth
D Shop
Fill in the Blanks PPSC 2022

Correct Answer: C

Carpenter is to wood as a tailor is toCloth.

Q480.Limb is to body as the branch is to____?

Easy
A Grass
B Building
C Tree
D Garden
Fill in the Blanks PPSC 2022

Correct Answer: C

Limb is to body as the branch is toTree.