Showing 501–520 of 705

Q501.Facsimile antonym:

Easy
A Fake
B Original
C opaque
D None of these
Antonyms PPSC 2025

Correct Answer: B

Q502.Fickle Antonym:

Easy
A Steadfast
B Reluctant
C Dead
D None of these
Antonyms PPSC 2025

Correct Answer: A

Q503.Synonym of Loathe:

Easy
A Love
B Detest
C Blame
D None of these
Synonyms PPSC 2025

Correct Answer: B

Q504.Synonym of Abashment:

Easy
A Humiliation
B Respect
C Reserve
D None of these
Synonyms PPSC 2025

Correct Answer: A

Q505.Synonym of Praiseworthy:

Easy
A Admired
B Loveable
C Creditable
D None of these
Synonyms PPSC 2025

Correct Answer: C

Q506.Synonym of Intrinsic:

Easy
A Essential
B instinct
C backward
D None of these
Synonyms PPSC 2025

Correct Answer: A

Q507."Prolong" synonym:

Easy
A Extend
B Delay
C Stop
D None of these
Synonyms PPSC 2025

Correct Answer: A

Q508.Docile Antonym:

Easy
A unyielding
B Yielding
C Testing
D None of these
Antonyms PPSC 2025

Correct Answer: A

Q509.Antonym of Cease is :

Easy
A Stop
B Continue
C Forbid
D None of these
Antonyms PPSC 2025

Correct Answer: B

Q510.Antonym of Imprudent is :

Easy
A Modest
B imbicile
C annoying
D None of these
Antonyms PPSC 2025

Correct Answer: A

Q511.Synonym of Shrewd is:

Easy
A Astute
B Shredded
C Sweat
D None of these
Synonyms PPSC 2025

Correct Answer: A

Q512.One who do practical work is called?

Easy
A Horologist
B Scientist
C Pragmatic
D None of these
One Word Substitution PMS 2025

Correct Answer: C

Q513.Synonym of Avocation:

Easy
A Hobby
B Leisure
C Enjoy
D None of these
Synonyms PMS 2025

Correct Answer: A

Q514.Antonym of Modest?

Easy
A Disciplined
B Arranged
C Conceited
D None of these
Antonyms PMS 2025

Correct Answer: C

Q515.Synonym of Entice is:

Easy
A Rule
B Lure
C Ruin
D None of these
Synonyms PMS 2025

Correct Answer: B

Q516.Synonym of Melancholy:

Easy
A Happiness
B Sadness
C Agressiveness
D None of these
Synonyms PPSC 2025

Correct Answer: B

Q517.Zenith antonym:

Easy
A Peak
B Nadir
C High
D All of these
Antonyms PPSC 2025

Correct Answer: B

Q518.Concord antonym:

Easy
A Discord
B Descend
C Ascend
D None of these
Antonyms PPSC 2025

Correct Answer: A

Q519.Scot-free Synonym:

Easy
A unpunished
B Punished
C Saved
D None of These
Synonyms PPSC 2025

Correct Answer: A

Q520.Groundbreaking synonym:

Easy
A momentous/innovative
B Heavy
C Determine
D None of These
Synonyms PPSC 2025

Correct Answer: A