Showing 41–60 of 202

Q41.What is 6 × 8?

Easy
A 48
B 54
C 40
D 53
Approximation PPSC 2024

Correct Answer: A

6 multiplied by 8 equals 48.

Q42.What is 7 × 9?

Easy
A 63
B 70
C 54
D 68
Approximation PPSC 2024

Correct Answer: A

7 multiplied by 9 equals 63.

Q43.What is 8 × 10?

Easy
A 80
B 88
C 70
D 85
Approximation PPSC 2024

Correct Answer: A

8 multiplied by 10 equals 80.

Q44.What is 9 × 11?

Easy
A 99
B 108
C 88
D 104
Approximation PPSC 2024

Correct Answer: A

9 multiplied by 11 equals 99.

Q45.What is 10 × 12?

Easy
A 120
B 130
C 108
D 125
Approximation PPSC 2024

Correct Answer: A

10 multiplied by 12 equals 120.

Q46.What is 11 × 13?

Easy
A 143
B 154
C 130
D 148
Approximation PPSC 2024

Correct Answer: A

11 multiplied by 13 equals 143.

Q47.What is 12 × 14?

Easy
A 168
B 180
C 154
D 173
Approximation PPSC 2024

Correct Answer: A

12 multiplied by 14 equals 168.

Q48.What is 13 × 15?

Easy
A 195
B 208
C 180
D 200
Approximation PPSC 2024

Correct Answer: A

13 multiplied by 15 equals 195.

Q49.What is 14 × 16?

Easy
A 224
B 238
C 208
D 229
Approximation PPSC 2024

Correct Answer: A

14 multiplied by 16 equals 224.

Q50.What is 24 ÷ 4?

Easy
A 6
B 7
C 5
D 10
Number System PPSC 2024

Correct Answer: A

24 divided by 4 equals 6.

Q51.What is 35 ÷ 5?

Easy
A 7
B 8
C 6
D 12
Number System PPSC 2024

Correct Answer: A

35 divided by 5 equals 7.

Q52.What is 48 ÷ 6?

Easy
A 8
B 9
C 7
D 14
Number System PPSC 2024

Correct Answer: A

48 divided by 6 equals 8.

Q53.What is 63 ÷ 7?

Easy
A 9
B 10
C 8
D 16
Number System PPSC 2024

Correct Answer: A

63 divided by 7 equals 9.

Q54.What is 80 ÷ 8?

Easy
A 10
B 11
C 9
D 18
Number System PPSC 2024

Correct Answer: A

80 divided by 8 equals 10.

Q55.What is 99 ÷ 9?

Easy
A 11
B 12
C 10
D 20
Number System PPSC 2024

Correct Answer: A

99 divided by 9 equals 11.

Q56.What is 120 ÷ 10?

Easy
A 12
B 13
C 11
D 22
Number System PPSC 2024

Correct Answer: A

120 divided by 10 equals 12.

Q57.What is 143 ÷ 11?

Easy
A 13
B 14
C 12
D 24
Number System PPSC 2024

Correct Answer: A

143 divided by 11 equals 13.

Q58.What is 168 ÷ 12?

Easy
A 14
B 15
C 13
D 26
Number System PPSC 2024

Correct Answer: A

168 divided by 12 equals 14.

Q59.What is 195 ÷ 13?

Easy
A 15
B 16
C 14
D 28
Number System PPSC 2024

Correct Answer: A

195 divided by 13 equals 15.

Q60.Evaluate: 4^(1/2) x 4^2 - 4^3

Medium
A 24
B 28
C 31
D None of these
BODMAS & Simplification CSS 2024

Correct Answer: D

Correct answer is D: None of these