FILTER BY SUBTOPIC

Showing 601–620 of 3711

Q601.Sorting can be done by ______

Easy
A Alphabetically only
B Numerically only
C Date and time
D All of these
Other PPSC 2020

Correct Answer: D

Q602.Which of the following step is Wrong to change the paper size?

Easy
A Click the Page Layout tab
B In Page Setup group click the Size command
C With a left click select thede$red paper size
D To customize page size click the 'Customize Sizes' option
Other PPSC 2020

Correct Answer: C

Q603.Data that changes continuously and cant have discrete values is called

Easy
A Continuous Data
B Analogue Data
C Both A and B
D None ofthese
Other PPSC 2020

Correct Answer: A

Q604.Doab between Ravi and Chenab

Easy
A Sindh Saggar
B Rachna
C Bari
D Chaj Doab
Other PPSC 2020

Correct Answer: B

Q605.Siam is the old name of

Easy
A Thailand
B Singapore
C Vietnam
D Lords
Other PPSC 2020

Correct Answer: A

Q606.In Which menu you find slide design , slide layout in power point

Easy
A Slide show cause
B Slide show menu
C Both A and B
D None of these
Other PPSC 2020

Correct Answer: C

Q607.How many millimeters are these is one centimeter?

Easy
A 10
B 20
C 500
D 1000
Other PPSC 2020

Correct Answer: A

Q608.Study of Garden is known as

Easy
A Horticulture
B Agriculture
C Sericulture
D None of these
Other PPSC 2020

Correct Answer: A

Q609.Stainless steel is and alloy of iron and

Easy
A Zink
B Nicle
C Bronze
D None of these
Other PPSC 2020

Correct Answer: B

Q610.Which metal is best conductor?

Easy
A Copper
B Silver
C Brass
D Gold
Other PPSC 2020

Correct Answer: B

Q611.Complete the following You cannot always go ............appearances

Easy
A by
B down
C of
D in
Other PPSC 2020

Correct Answer: A

Q612.Snow line refers

Easy
A Perpetual snow
B Melting snow
C Deep cold Water
D None of these
Other PPSC 2020

Correct Answer: A

Q613.Five years ago , the average age of P and Q was 15 years .Now average age of P,Q and R is 20 years What would be the age of R after 10 years ?

Easy
A 30 years
B 40 years
C 33 years
D 50 years
Other PPSC 2020

Correct Answer: A

Q614.Two numbers whose sum is 67 and difference is 3 the number are

Easy
A 33 and 34
B 32 and 35
C 34 and 56
D 6 and 15
Other PPSC 2020

Correct Answer: B

Q615.The sun of all exterior angles in a polygon is equal to

Easy
A 180
B 360
C 380
D None of these
Other PPSC 2020

Correct Answer: B

Q616.Complete the series 3,4,6,9,13 ................

Easy
A 16
B 17
C 18
D None of these
Other PPSC 2020

Correct Answer: C

Q617.Complete the series 7,13,21,............,43

Easy
A 29
B 31
C 33
D 34
Other PPSC 2020

Correct Answer: B

Q618.Complete the series 2,6,12,20,20,30,42,...........

Easy
A 50
B 52
C 54
D 56
Other PPSC 2020

Correct Answer: D

Q619.When Haj became obligatory

Easy
A 10 Zil Hajj
B 9th Hajri
C 10 Hajri
D None of these
Other PPSC 2020

Correct Answer: B

Q620.Jamia Millia Islamia was established at

Easy
A Aligarh
B Delhi
C Lucknow
D None of these
Other PPSC 2020

Correct Answer: A