Showing 641–660 of 933

Q641.Hagia Sofia is in _______.

Easy
A Spain
B Rome
C Turkey
D None of these
Fill in the Blanks PPSC 2022

Correct Answer: C

Hagia Sofia is in Turkey..

Q642.Buckingham palace is located in _____.

Easy
A United kingdom
B Berlin
C Moscow
D None of these
Fill in the Blanks PPSC 2022

Correct Answer: A

Buckingham palace is located in United kingdom.

Q643.The Empire State Building is located in _______

Easy
A paris
B New York
C London
D None of these
Fill in the Blanks PPSC 2022

Correct Answer: B

The Empire State Building is located in New York.

Q644.MS Access is used for ______

Easy
A Create web pages
B Tool development
C Data table
D None of these
Fill in the Blanks PPSC 2022

Correct Answer: C

MS Access is used for Data table.

Q645.Digital TV emits ____

Easy
A X rays
B Yrays
C Z rays
D None of these
Fill in the Blanks PPSC 2022

Correct Answer: A

Digital TV emits X rays.

Q646.Mr. Ali teaches very well _____

Easy
A Didn't he
B Doesn't he
C Hadn't he
D None of these
Fill in the Blanks PPSC 2022

Correct Answer: B

Mr. Ali teaches very well Doesn't he.

Q647.I'm so weary _____ your complaints

Easy
A from
B about
C of
D None of these
Fill in the Blanks PPSC 2022

Correct Answer: C

I'm so weary of your complaints.

Q648.She could not refrain _______ shedding tears

Easy
A to
B from
C by
D None of these
Fill in the Blanks PPSC 2022

Correct Answer: B

She could not refrain from shedding tears.

Q649.J K Rolling is famous for _____.

Easy
A Avengers
B Harry Potter
C Fast and Furious
D None of these
Fill in the Blanks PPSC 2022

Correct Answer: B

J K Rolling is famous for Harry Potter..

Q650.Each one of _______ pencil

Easy
A Has
B were
C Was
D None of these
Fill in the Blanks PPSC 2022

Correct Answer: A

Each one of Has pencil.

Q651.Fill in the blank by appropriate word .while this incident come_____

Easy
A Round
B By
C About
D None of these
Fill in the Blanks PPSC 2022

Correct Answer: C

Fill in the About by appropriate word.while this incident come_____.

Q652.Quality of mangoes ______ good.

Easy
A Was
B Were
C Had
D None of these
Fill in the Blanks PPSC 2022

Correct Answer: A

Quality of mangoes Was good..

Q653.No lady _______ the committee.

Easy
A over
B into
C by
D in
Fill in the Blanks PPSC 2022

Correct Answer: D

No lady in the committee..

Q654.Monkey live ____ the tree.

Easy
A into
B by
C over
D on
Fill in the Blanks PPSC 2022

Correct Answer: D

Monkey live on the tree..

Q655.Syed Ahmad Shaheed Jihad movement against _____.

Easy
A Peshawar Ruler
B Sikh Ruler
C British Rule
D None of these
Fill in the Blanks PPSC 2022

Correct Answer: B

Syed Ahmad Shaheed Jihad movement against Sikh Ruler..

Q656.Oil is to seed butter is to ___________

Easy
A Milk
B Cow
C Goat
D None of these
Fill in the Blanks PPSC 2022

Correct Answer: A

Oil is to seed butter is to Milk.

Q657.Fill in the blank by appropriate word While this incident come______

Easy
A Round
B By
C About
D None of these
Fill in the Blanks PPSC 2022

Correct Answer: C

Fill in the About by appropriate word While this incident come______.

Q658.No lady ________ the committe .

Easy
A over
B into
C by
D in
Fill in the Blanks PPSC 2022

Correct Answer: D

No lady in the committe..

Q659.Each one of _________ pencil .

Easy
A Has
B were
C Was
D NOne of these
Fill in the Blanks PPSC 2022

Correct Answer: A

Each one of Has pencil..

Q660.Monkey live _______________ the tree

Easy
A into
B by
C over
D on
Fill in the Blanks PPSC 2022

Correct Answer: D

Monkey live on the tree.