Sentence & Error Correction
933 questions available
FILTER BY SUBTOPIC
Q661.Syed Ahmad Khan Shaheed jihad movement against____________
Correct Answer: B
Syed Ahmad Khan Shaheed jihad movement againstSikh Ruler.
Q662.Select the correct sentence.
Correct Answer: D
The teacher beat me with a stick. is correct because it follows standard grammar and usage.
Q663.Fill in the blank so as to match the sentence complete and meaningful. Spot it. The thieves broke _____ the house and brokeopen the safe.
Correct Answer: D
Fill in the into so as to match the sentence complete and meaningful. Spot it. The thieves broke _____ the house and brokeopen the safe..
Q664.Choose the correct sentence This cloth is more superior than that
Correct Answer: D
This cloth is superior to that is correct because it follows standard grammar and usage.
Q665.Pick out the correct sentence from the given options
Correct Answer: C
He reads the Dawn. is correct because it follows standard grammar and usage.
Q666.Select the correct sentence
Correct Answer: D
Do not hold my hand so tightly. is correct because it follows standard grammar and usage.
Q667.Find out appropriate phrasal verb: My information does not ________ the report which has just been presented.
Correct Answer: C
Find out appropriate phrasal verb: My information does not accord with the report which has just been presented..
Q668.Find out appropriate phrasal verb. Whether I pay or my wife pays ________ the same thing .
Correct Answer: A
Find out appropriate phrasal verb. Whether I pay or my wife pays Amounts to the same thing..
Q669.Pick out the most effective word from the given words to fill in the blank to make the sentence meaningfully complete. His interest in the study of human behavior is indeed very __________.
Correct Answer: C
Pick out the most effective word from the given words to fill in the Broad to make the sentence meaningfully complete. His interest in the study of human behavior is indeed very __________..
Q670.Choose the correct sentence You had better looked for some other Options.
Correct Answer: D
You had better look for some other options. is correct because it follows standard grammar and usage.
Q671.Select the correct sentence My next door neighbor is------dentist and his wife is -------architect.
Correct Answer: C
A, an is correct because it follows standard grammar and usage.
Q672.Fill in the blank so as to match the sentence complete and meaningful. He jumped ______ the river.
Correct Answer: B
Fill in the into so as to match the sentence complete and meaningful. He jumped ______ the river..
Q673.Fill in the blank so as to match the sentence complete and meaningful. He jumped _____my offer
Correct Answer: A
Fill in the at so as to match the sentence complete and meaningful. He jumped _____my offer.
Q674.Choose the correct article/subject-verb agreement from the given options: ______opportunities you have got should not be missed.
Correct Answer: A
Choose the correct article/subject-verb agreement from the given options: Anopportunities you have got should not be missed..
Q675.You cannot prevent people ____talking ____ such serious matter
Correct Answer: B
You cannot prevent people from/abouttalking ____ such serious matter.
Q676.____Moon has no ____ light. It is bright because ____ Sun shines on it.
Correct Answer: A
The/-/ theMoon has no ____ light. It is bright because ____ Sun shines on it..
Q677.Choose the option displaying the correct spelling of the word: _________ experiments are being conducted in Rome. Paris and London.
Correct Answer: C
Choose the option displaying the correct spelling of the word: Parallel experiments are being conducted in Rome. Paris and London..
Q678.Choose the correct article from the given options____ organisation, I told you about helps ____elderly
Correct Answer: D
Choose the correct article from the given optionsThe/the organisation, I told you about helps ____elderly.
Q679.Fill In the blank so as to match the sentence complete and meaningful. Spot it It's imperative that you study work abroad ______ strengthen your listening and speaking skills.
Correct Answer: B
Fill In the so as to so as to match the sentence complete and meaningful. Spot it It's imperative that you study work abroad ______ strengthen your listening and speaking skills..
Q680.Choose the option displaying the correct spelling of the word. I managed to work for two hours without _____
Correct Answer: B
Choose the option displaying the correct spelling of the word. I managed to work for two hours without Interruption.