FILTER BY SUBTOPIC

Showing 841–860 of 3711

Q841.Tomb of khwaja Farid is in:

Easy
A Kot Mitthan
B Pak Patan
C Multan
D Jhang
Other PMS 2020

Correct Answer: A

Q842.Wealth of Nations was written by?

Easy
A Adam Smith
B Karl Marx
C Max Weber
D Shakespeare
Other PMS 2020

Correct Answer: A

Q843.China have claim on part of Indian Province of:

Easy
A Arunachal Paradesh
B Madihya Paradesh
C Himachal Parahesh
D United Province
Other PMS 2020

Correct Answer: A

Q844.The Lengthiest written constitution of the world is:

Easy
A British Constitution
B Indian Constitution
C Chinese Constitution
D French constitution
Other PMS 2020

Correct Answer: B

Q845.Ho Chi Minh was;

Easy
A Leader of Vietnam
B Leader of Laos
C Leader of Thailand
D Leader of Japan
Other PMS 2020

Correct Answer: A

Q846.Kyoto Protocol came into force in:

Easy
A 2003
B 2005
C 2006
D 2007
Other PMS 2020

Correct Answer: B

Q847.Hugo Shavez was leader of:

Easy
A Brazil
B Cuba
C Venzuela
D Haiti
Other PMS 2020

Correct Answer: C

Q848.How many members are there in the Security Council?

Easy
A 18
B 15
C 14
D 16
Other PMS 2020

Correct Answer: B

Q849.To give up smoking means?

Easy
A Stop smoking
B Arrange smoking
C Both a & b
D None of these
Other PPSC 2020

Correct Answer: A

Q850.He lived ------- Model Town ------- lahore?

Easy
A at at
B in at
C of at
D None of these
Other PPSC 2020

Correct Answer: D

Q851.You cannot have your --------and eat it?

Easy
A Apple
B Cake
C Bun
D Biscuit
Other PPSC 2020

Correct Answer: B

Q852.This work is beyond his --------

Easy
A Capacity
B Strength
C Worth
D None of these
Other PPSC 2020

Correct Answer: A

Q853.If number of legs of goats in a grass field are 3004008 then total number of goats are ?

Easy
A 651002
B 751002
C 851002
D None of these
Other PPSC 2020

Correct Answer: B

Q854.Complete the series 15, 13, 11, 14, 17

Easy
A 13
B 14
C 19
D None of these
Other PPSC 2020

Correct Answer: A

Q855.Justice Muhammad Arif and Justice Ali Nawaz Chohan served as Chief Justice of African Country?

Easy
A Uganda
B Gambia
C Tanzania
D None of these
Other PPSC 2020

Correct Answer: B

Q856.During Haj Arfat gathering occured in

Easy
A 8 Zil Hajj
B 9 Zil Hajj
C 10 Zil Hajj
D None of these \n
Other PPSC 2020

Correct Answer: B

Q857.MAO Collage was founded by?

Easy
A Hakeem Ajmal
B Syed Ahmed Shaheed
C Sir Agha Khan
D Syed Ahmed Khan \n
Other PPSC 2020

Correct Answer: D

Q858.Quite India movement started in?

Easy
A 1941
B 1942
C 1943
D 1944 \n
Other PPSC 2020

Correct Answer: B

Q859.Mid ship man rank of Navy is equal to which rank of army?

Easy
A Captain
B 2nd Lieutenant
C Colonel
D None of these \n
Other PPSC 2020

Correct Answer: B

Q860.The process of applying zinc coating to iron is called?

Easy
A Smelting
B Galvanizing
C Sweltering
D None of these \n
Other PPSC 2020

Correct Answer: B