Showing 81–100 of 331

Q81.Shortcut key for Find and replace in MS Word:

Easy
A Ctrl+ C
B Ctrl+ L
C Ctrl+ H
D Ctrl+ B
Document Formatting PPSC 2025

Correct Answer: C

Q82.Which is not present in MS Word?

Easy
A Brush
B Text
C Bullets
D None of these
Document Formatting PPSC 2025

Correct Answer: A

Q83.In MS word, which menu option is used to Insert table done by?

Easy
A Insert Tab> Table
B Insert Tab> Rows
C Home> Insert
D None of these
Document Formatting PPSC 2025

Correct Answer: A

Q84.Macros in Ms word used for:

Easy
A to automatic repetitive task
B for formal work
C for software updates
D None of these
Document Formatting PPSC 2025

Correct Answer: A

Q85.What is the file extension of MS Word?

Easy
A .docs
B .docx
C .doc
D None of these
Document Formatting PPSC 2025

Correct Answer: B

Q86.If you need to hide some paragraphs, how can you do it in MS Word?

Easy
A From Font Dialog box
B From Home button
C From insert and design
D None of these
Document Formatting PPSC 2025

Correct Answer: A

Q87.You cannot close MS Word application by:

Easy
A choosing file menu then exit submenu
B Press Alt+ f4
C Click X on the title bar
D
Document Formatting PPSC 2025

Correct Answer: A

Q88.How many types of document views are there in MS Word?

Easy
A 3
B 4
C 5
D None of These
Document Formatting PPSC 2025

Correct Answer: C

Q89.MS Word is a:

Easy
A Application software
B virus software
C gaming software
D None of These
Document Formatting PPSC 2025

Correct Answer: A

Q90.Data base software is:

Easy
A MS Access
B MS word
C Canva
D None of these
Document Formatting PPSC 2025

Correct Answer: A

Q91.Default alignment in MS Word?

Easy
A right
B left
C mid
D None of these
Document Formatting PPSC 2025

Correct Answer: B

Q92.Word document changed into Pdf for which purpose:

Easy
A To make read only memory
B To make random access memory
C both
D None of these
Document Formatting PPSC 2025

Correct Answer: A

Q93.Which software is used for video meeting:

Easy
A Zoom
B PERA
C MS Word
D None of these
Document Formatting PPSC 2025

Correct Answer: A

Q94.Which toolbar bar is at the top of MS word:

Easy
A Title bar
B format bar
C task bar
D None of these
Document Formatting PPSC 2025

Correct Answer: A

Q95.How to add comment in MS word?

Easy
A Review tab
B right click
C left click
D All of these
Document Formatting PPSC 2025

Correct Answer: A

Q96.File extension of MS Word is ?

Easy
A .docs
B .docx
C .doc
D .docoment
Document Formatting PPSC 2025

Correct Answer: B

Q97.Office Button is symbolized with which feature on MS Word?

Easy
A Ribbon
B Paper
C Office
D Arrow
Document Formatting PPSC 2022

Correct Answer: C

Office is the correct factual response to “Office Button is symbolized with which feature on MS Word”.

Q98.Where is Office Button located in MS Word?

Easy
A Left Bottom
B Left Upper
C Right Bottom
D Right Upper
Document Formatting PPSC 2022

Correct Answer: B

Office Button located in MS Word is located in Left Upper.

Q99.The extra space that is added to the binding side of a page to ensure that the contents are not obscured by binding is called------ in MS Word

Easy
A Justify
B Indent
C Typeface
D Gutter
Document Formatting PPSC 2022

Correct Answer: D

Gutter is the correct factual response to “The extra space that is added to the binding side of a page to ensure that the contents are not obscured by binding is called------ in MS Word”.

Q100.An application program that allow a user to set page number and spell check of document is known as?

Easy
A WordPad
B Notepad
C Word processor
D All of these
Document Formatting PPSC 2022

Correct Answer: C

An application program that allow a user to set page number and spell check of document is known as Word processor.