Showing 81–100 of 137

Q81.Tiger woods is a famous player of :

Easy
A Football
B Golf
C Hockey
D Tennis
Sports Terms PPSC 2020

Correct Answer: B

Q82.Roger Federer is a famous player of the?

Easy
A Tennis
B Golf
C Football
D Cricket
Sports Terms PPSC 2020

Correct Answer: A

Q83.The only captain in the history of the cricket to win three ICC trophies (T20 WC, ODI WC, CT)?

Easy
A MS Dhoni
B Ricky Ponting
C Stephen Waugh
D Stephen Fleming
Sports Terms PPSC 2020

Correct Answer: A

Q84.Jahangir khan won Squash Champion ship for 10 times?

Easy
A World Open
B British Open
C Olympics
D Asian Open
Sports Terms PMS 2020

Correct Answer: B

Q85.England cricket team will visit paksitan after ?

Easy
A 16 year
B 18 Year
C 20 Year
D None of these \n
Sports Terms PPSC 2020

Correct Answer: A

Q86.The length of Basketball court according to International Basketball Association is

Easy
A 49.2 ft
B 91.9 ft
C 95.7 ft
D None of these
Sports Terms PPSC 2020

Correct Answer: B

Q87.'Davis Cup' is associated with which sports/game?

Easy
A Baseball
B Badminton
C Table Tennis
D Lawn Tennis
Sports Terms PPSC 2020

Correct Answer: D

Q88.David Beckham is one of the greatest star of:

Easy
A Cricket
B Football
C Lawn Tennis
D Squash
Sports Terms PPSC 2020

Correct Answer: B

Q89."Davis Cup" is associated with:

Easy
A Lawn Tennis
B Squash
C Badminton
D Polo
Sports Terms PPSC 2020

Correct Answer: A

Q90.Babar Azam is a famous in the field of:

Easy
A Films
B Singing
C Cricket
D Journalism
Sports Terms PPSC 2020

Correct Answer: C

Q91.Ping pong is a new name of which sport?

Easy
A Yachting
B Volleyball
C Table tennis
D Rowing
Sports Terms PPSC 2020

Correct Answer: C

Q92.Rafeal Nadal is a famous player of which sport?

Easy
A Table tennis
B Lawn Tennis
C Football
D Rugby
Sports Terms PPSC 2020

Correct Answer: D

Q93.What is the national sport of the USA?

Easy
A Table Tennis
B Hockey
C Baseball
D Cricket
Sports Terms PPSC 2025

Correct Answer: C

Q94.I enjoy -------------tennis.

Easy
A Play
B Playing
C To play
D Played
Sports Terms PPSC 2025

Correct Answer: B

Q95.Which layer of the OSI model is responsible for supporting congestion control in a network?

Easy
A Transport Layer
B Physical Layer
C Network Layer
D Data Link Layer
Sports Terms PPSC 2025

Correct Answer: A

Q96.According to German concept of physical education, which game is called as mother of game?

Easy
A Cricket
B Hockey
C Gymnastics
D Snooker
Sports Terms PPSC 2025

Correct Answer: C

Q97.Who was Shane Warn?

Easy
A Australian Cricketer
B Linguist
C Writer
D None of these
Sports Terms PPSC 2025

Correct Answer: A

Q98.Uber Cup relates to which game?

Easy
A Hockey
B Cricket
C Badminton
D Tennis
Sports Terms PPSC 2025

Correct Answer: C

Q99.Rawalpindi Express is the nickname of which Cricketer ?

Easy
A Shoib Malik
B Shoib Akhtar
C Waseem Akram
D None of these
Sports Terms PPSC 2025

Correct Answer: B

Q100.In which city were the 2012 Olympics held?

Easy
A London
B New York
C Washington
D None of these
Sports Terms PPSC 2025

Correct Answer: A