FILTER BY SUBTOPIC

Showing 101–120 of 1372

Q101.Which alignment choice spreads the data across the width of the cell?

Easy
A center
B ditributed
C Justify
D indent
Other PPSC 2020

Correct Answer: B

Q102."Clipboard function" in MS Power Point in?

Easy
A insert
B copy
C dashes
D semicolons
Other PPSC 2020

Correct Answer: B

Q103.DNS refers for?

Easy
A Data number sequence
B Digital number sequence
C Domain number sequence
D Domain name system
Other PPSC 2020

Correct Answer: D

Q104.File Formate used in Power Point?

Easy
A Jpg
B wav
C gif
D All of these
Other PPSC 2020

Correct Answer: D

Q105.Prssing F8 three times selects?

Easy
A Sentence
B Select the dialog box
C Change the margin
D All of these
Other PPSC 2020

Correct Answer: A

Q106.Which of the following can be renamed worksheet?

Easy
A A cell
B Workbook
C Worksheet and Workbook both
D None of these
Other PPSC 2020

Correct Answer: D

Q107.Which of following show document name and information?

Easy
A Format
B insert Tab
C Home
D title Bar
Other PPSC 2020

Correct Answer: D

Q108.For combining two or more cells we use?

Easy
A a data field
B merge functions
C cache trail
D None of these
Other PPSC 2020

Correct Answer: B

Q109."Header" and "Footer" is in?

Easy
A view menu
B insert tool bar
C home
D None of these
Other PPSC 2020

Correct Answer: B

Q110.Clipboard in home is used for?

Easy
A cut and paste
B copy and paste
C storage of letters
D None of these
Other PPSC 2020

Correct Answer: C

Q111."Mail Merge" tab is in?

Easy
A Combining
B Mailing
C Registers
D None of these
Other PPSC 2020

Correct Answer: B

Q112.Rows and columns intersect at?

Easy
A Style
B Cell
C Content
D Structure
Other PPSC 2020

Correct Answer: C

Q113.Printer is an example of ?

Easy
A Soft copy
B Hard copy
C Photo copy
D Ditto copy
Other PPSC 2020

Correct Answer: B

Q114.In which of the following form, data is stored in a computer?

Easy
A Decimal
B Binary
C Hexa Decimal
D Octal
Other PPSC 2020

Correct Answer: B

Q115.A kilo byte is equal to

Easy
A 10000 bytes
B 1024 bytes
C 1 million bytes
D 10 million bytes
Other PPSC 2020

Correct Answer: B

Q116.Formatting a cell in Currency ,you can specify

Easy
A Decimal Places
B Currncy symbol
C Both A & B
D None of these
Other PPSC 2020

Correct Answer: C

Q117.To open a template in Word , First go to file and

Easy
A Click New
B Click Display
C Click Open
D Click Search
Other PPSC 2020

Correct Answer: A

Q118.In order to play and hear sound on a computer ,one needs

Easy
A Sound Card and Speaker
B A microphone
C Both A and B
D None of these
Other PPSC 2020

Correct Answer: A

Q119.Incoming messages are stored in ______ folder.

Easy
A Drafts
B Trash
C Outbox
D Inbox
Other PPSC 2020

Correct Answer: D

Q120.Which enables us to send the same letter to different persons?

Easy
A Macros
B Template
C Mail Merge
D None of these
Other PPSC 2020

Correct Answer: C