FILTER BY SUBTOPIC

Showing 1461–1480 of 3711

Q1461.Appeal decided by?

Easy
A session court
B civil court
C Both
D None of these
Other PPSC 2025

Correct Answer: A

Q1462.Hearing office does not grant interim relief?

Easy
A As permanent relief
B As temporary relief
C Both
D None of these
Other PPSC 2025

Correct Answer: A

Q1463.Form mean in Pera rule?

Easy
A Attached in Pera rule
B Detached in Pera rule
C Both
D None of these
Other PPSC 2025

Correct Answer: A

Q1464.If illegal occupier fails to satisfy enforcement officer he takes action under which section of pera act?

Easy
A section 38
B section 38(B)
C section 39
D None of these
Other PPSC 2025

Correct Answer: B

Q1465.Magistrate is appointed under section?

Easy
A 14 A of code
B 13 B
C 12 C
D None of these
Other PPSC 2025

Correct Answer: A

Q1466.Section 103 of code?

Easy
A 2 private witnesses
B 3 private witnesses
C 4 private witnesses
D 5 private witnesses
Other PPSC 2025

Correct Answer: A

Q1467.Section 12 of hoarding act?

Easy
A 3 years and fine upto one million
B 4 years and fine upto two million
C 5 years and fine upto three million
D None of these
Other PPSC 2025

Correct Answer: A

Q1468.Section 13 of hoarding?

Easy
A Protection of action under the act
B Protection of action does not taken under the act
C Both
D None of these
Other PPSC 2025

Correct Answer: A

Q1469.Selling or Re-selling of essential commodities?

Easy
A Section 6
B Section 7
C Section 8
D Section 9
Other PPSC 2025

Correct Answer: B

Q1470.Disposal of seized essential commodity?

Easy
A Section 6
B Section 7
C Section 8
D Section 9
Other PPSC 2025

Correct Answer: C

Q1471.Who can issue order in price control?

Easy
A Controller
B Magistrate
C All aforementioned
D None of these
Other PPSC 2025

Correct Answer: C

Q1472.Penalty in price control?

Easy
A 5 Lakh
B 6 Lakh
C 7 Lakh
D 8 Lakh
Other PPSC 2025

Correct Answer: A

Q1473.Burden of proof lie in price control?

Easy
A Contoler
B Accused
C Both
D None of these
Other PPSC 2025

Correct Answer: B

Q1474.DG rank in Pera act?

Easy
A BPS_16
B BPS-17
C BPS-18
D BPS-19
Other PPSC 2025

Correct Answer: D

Q1475.Criminal conspiracy section in PPC?

Easy
A 120A
B 130A
C !40A
D !50A
Other PPSC 2025

Correct Answer: A

Q1476.Affray definition of PPC?

Easy
A Two of more persons fight on public place
B Three persons fight of public place
C Four persons fight on public place
D None of these
Other PPSC 2025

Correct Answer: A

Q1477.Right of private defense in PPC?

Easy
A Section 90
B Section 95
C Section 97
D Section 100
Other PPSC 2025

Correct Answer: C

Q1478.Liability of abetment for effect caused PPC?

Easy
A Section 112
B Section 113
C Section 114
D Section 115
Other PPSC 2025

Correct Answer: B

Q1479.Abetting commission of more than 10 person PPC?

Easy
A Section 117
B Section 118
C Section 119
D Section 120
Other PPSC 2025

Correct Answer: A

Q1480.Document may be impounded by?

Easy
A Civil court
B Session Court
C Any court
D None of these
Other PPSC 2025

Correct Answer: C