Showing 161–180 of 933

Q161.Makli graveyard is located near__?

Easy
A Jacobabad
B Thatta
C Jamshoro
D None of these
Fill in the Blanks PPSC 2024

Correct Answer: B

Q162.The police is ___ the incident.

Easy
A Looking into
B looking for
C looking on
D None of these
Fill in the Blanks PPSC 2024

Correct Answer: A

Q163.Mr. Ali teaches very well__.

Easy
A isn't he
B doesn't he
C aren't he
D None of these
Fill in the Blanks PPSC 2024

Correct Answer: B

Q164.When the winning team arrived, the mayor was __ present to great __?.

Easy
A itself/ them
B himself/ them
C themselves/ them
D None of these
Fill in the Blanks PPSC 2024

Correct Answer: B

Q165.The rainy day ___ mosquitoes.

Easy
A Bred
B Breed
C Breeded
D Breeds
Fill in the Blanks PPSC 2024

Correct Answer: D

Q166.My friend and brother always____ me in my study.

Easy
A Help
B Helped
C Helps
D Have helped
Fill in the Blanks PPSC 2024

Correct Answer: C

Q167.Independence of Afghanistan occurred on__.

Easy
A 15 Aug
B 16 Aug
C 18 Aug
D 19 Aug
Fill in the Blanks PPSC 2024

Correct Answer: D

Q168.World's famous bridge Golden Gate is located in __:

Easy
A USA
B Canada
C India
D Brazil
Fill in the Blanks PPSC 2024

Correct Answer: A

Q169.Potala Palace is located __.

Easy
A Tibet
B Brazil
C Jordan
D Greece
Fill in the Blanks PPSC 2024

Correct Answer: A

Q170.Which country is the biggest producer of Uranium in the world__?

Easy
A Canada
B Niger
C Australia
D Kazakhstan
Fill in the Blanks PPSC 2024

Correct Answer: D

Q171.Height of K-2 is __- meters?

Easy
A 8865
B 8622
C 8611
D None of these
Fill in the Blanks PPSC 2024

Correct Answer: C

Q172.Max Weber was a German __:

Easy
A Sociologist
B Biologist
C Scientist
D None of these
Fill in the Blanks PPSC 2024

Correct Answer: A

Q173.Colonialism with all its defects, helps in the promotion of __.

Easy
A Capitalism
B Communism
C Socialism
D Imperialism
Fill in the Blanks PPSC 2024

Correct Answer: D

Q174.The Book "Long walk to freedom" is written by __:

Easy
A Nelson Mandela
B Henry S. Commager
C Bill Clinton
D Mother Terasa
Fill in the Blanks PPSC 2024

Correct Answer: A

Q175.We have got plenty of time for work, we __ not hurry.

Easy
A will not
B may
C need
D None of these
Fill in the Blanks PPSC 2024

Correct Answer: C

Q176.The department store is open __ eight to seven

Easy
A from
B by
C between
D None of these
Fill in the Blanks PPSC 2024

Correct Answer: A

Q177.The Rhine flows through ____countries?

Easy
A 6
B 3
C 4
D 5
Fill in the Blanks PPSC 2024

Correct Answer: A

Q178.Each of the boys______rewarded?

Easy
A were
B was
C are being
D have been
Fill in the Blanks PPSC 2024

Correct Answer: B

Q179.There are two students in my class,____ boy and_____girl?

Easy
A the, an
B the,a
C a,a
D an,a
Fill in the Blanks PPSC 2024

Correct Answer: C

Q180.________Necropolis was inscribed as a UNESCO World Heritage Site?

Easy
A Jamshoro
B Makli
C Thatta
D None of these
Fill in the Blanks PPSC 2024

Correct Answer: B